Chcete od života viac? Premeňte sa na víťaza za 30 dní

cesta, úspech, vrchol, cesta, úspech, vrchol,

Víťazstvo chutí sladko a navyše, čím ťažšie víťazstvo bolo, tým lepšie sa po ňom cítime. Ak neustále odkladáte veci, trpí tým vaša kariéra a máte pocit, že nežijete svoj potenciál naplno, vyskúšajte sa držať týchto krokov aspoň 30 dní. Začnete sa cítiť lepšie, budete si viac veriť, zvýšite svoju morálku a vaša túžba zvíťaziť bude väčšia ako strach zo straty. Týmito krokmi nemáte čo stratiť a určite na sebe spozorujete pozitívnu zmenu.

 

 

  1. Napíšte si to. Keď svoje ciele uvidíte na papieri, nájdete v sebe motiváciu s k nim priblížiť. Každý deň si spíšte tri priority. Tri, hoci aj malé úlohy, ktoré chcete v ten deň splniť. Tieto tri veci vás posunú k úspechu. Ak sa vám jeden z cieľov nepodarí dosiahnuť, nezúfajte a presuňte ho na ďalší deň.
     
  2. Prestaňte veci odkladať. Ako veľmi mrháte príležitosťami tým, že veci odkladáte na zajtra? Ak prestanete všetko odkladať, dosiahnete toho omnoho viac. Predstavte si, že máte všetky vaše záväzky splnené a môžete sa bez výčitiek venovať tomu, čo vás napĺňa.
     
  3. Vytvorte si svoj vlastný systém produktivity. Inšpirovať sa môžete na internete, podobných systémov nájdete mnoho a len vy viete, ktorý vám vyhovuje najlepšie. Všetky však majú spoločné jedno: Dôležité je rozmeniť si väčšie projekty na menšie, uskutočniteľné kroky. Vytvárajte si úlohy, aj keď sú to iba maličkosti, aby ste na nič nezabudli. Vždy sa zamyslite nad tým, aký krok musíte urobiť, aby ste sa posunuli vpred.
     
  4. Obmedzte čas strávený na sociálnych médiách. Koľko času strácate každý deň sledovaním bezvýznamných príspevkov na sociálnych sieťach? Výrazne znížte množstvo online obsahu, ktorý konzumujete – uvidíte, určite vám nič neutečie. Doprajte si približne 10 minút dvakrát denne.
     
  5. Predstavujte si, že ste úspešní - je to bezplatný nástroj a dá sa aplikovať veľmi jednoducho. Pozitívne myslenie skutočne funguje. Keď ste boli deťmi, predstavovali ste si príjemné situácie a vedeli ste snívať. Vizualizujte si kým chcete skutočne byť a hlavne prestaňte žiť pre ostatných.
     
  6. Ak spadnete, pozbierate sa a pokračujte vo svojej práci. Jediný spôsob, ako skutočne zlyhať je, že sa vzdáte a prestanete skúšať.

 

Viac o téme: Cesta Vrchol Úspech Premena Zlepšenie Zmena Víťaztvo
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: AlphaM Foto:GettyImages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy