Zamestnanci Lidla sa môžu tešiť: Takto sa im zvýšia platy

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Starostlivosť o svojich ľudí predstavuje pre obchodný reťazec Lidl jeden z najvýznamnejších záväzkov. Opätovne sa preto rozhodol pre mimoriadne zvýšenie miezd v tých oblastiach, kde sa rast firmy za ostatné obdobie prejavil najvýraznejšie. Ktorí zamestnanci môžu očakávať zvýšenie platov?

 

 

 

 

Zamestnanci predajní a skladov v rámci logistických centier sa môžu od októbra tešiť zo zvýšenia miezd v priemere o dvadsať percent. Toto mimoriadne opatrenie sa dotkne viac ako 90 % všetkých zamestnancov Lidla na Slovensku. Lidl patril už pred týmto zvýšením medzi najlepšie platiace firmy v odvetví. 

„Lidl je dynamická a neustále rastúca spoločnosť. Dlhodobo sa nám darí vytvárať nové pracovné miesta, a to aj bez ohľadu na expanziu. Len v tomto roku to je približne 250 nových pozícii na všetkých úrovniach našej spoločnosti a vo všetkých regiónoch na Slovensku. Pracovné ponuky máme pripravené pre všetky kategórie uchádzačov, vrátane čerstvých absolventov,“ povedal Matúš Gála, generálny riaditeľ Lidl Slovenská republika, a dodal: „Vďaka úspechu, ktorý na Slovensku dosahujeme, môžeme pristúpiť k ďalšiemu zvýšeniu miezd.“


Prečítajte si tiež: Chcete prácu so skvelým platom? Wizz Air hľadá pilotov: Šancu máte, aj keď neviete lietať​


Spoločnosť Lidl chce prilákať aj potenciálnych uchádzačov -  nástupné mzdy pre spomenuté pozície sa totiž zvýšia až o 23 %. Motivujúcim faktorom je zmluvne garantovaný a vopred známy nárast mzdy každých 12 mesiacov počas prvých štyroch rokov. Lidl tiež významne podporuje rozvoj svojich zamestnancov a voľné pracovné pozície prioritne obsadzuje z vlastných radov. 

Viac o téme: Zvyšovanie Lidl Platy Plat Zamestnanci Zvýšil Zvyšuje Miezd
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy