Chcete prácu so skvelým platom? Wizz Air hľadá pilotov: Šancu máte, aj keď neviete lietať

Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, dnes oznámila spustenie nového Wizz Air Cadet Programu v spolupráci s BAA Training. Podľa päťročnej dohody tak BAA Training vyškolí do 150 rekrutovaných kadetov a zabezpečí spoločnosti Wizz Air vyškolených pilotov.

WIZZ momentálne zamestnáva viac ako 800 pilotov v 25 základniach naprieč strednou a východnou Európou a rozširuje svoj tím o viac ako 200 pilotov každý rok. Spoločnosť práve v tomto období hľadá nadšených mladých ľudí, ktorí majú malú alebo žiadnu predchádzajúcu skúsenosť s lietaním, a ktorí by mali záujem pridať sa k tímu leteckých profesionálov.

Tréningový program sa zameria na učenie a rozvoj zručností, ktoré sú relevantné a zamerané smerom k prevádzkovým potrebám Wizz Air, s garanciou zamestnania pre úspešných absolventov kurzu. Novým pilotom umožní nastúpiť do leteckej spoločnosti ako co-pilotom na lietadlách A320 a A321 v celej sieti WIZZ.

“S potešením spúšťame ďalší náborový program, ktorý ponúka výnimočnú príležitosť pre novú generáciu budúcich aerolinkových pilotov, aby začali svoju kariéru vo Wizz Air. Wizz Air Cadet Program ponúka budúcim pilotom nielen dôkladný tréning, ale po splnení všetkých požiadaviek ich prijme do WIZZ rodiny a kokpitov lietadiel Airbusov A320 a A321,” hovorí Diederik Pen, prevádzkový riaditeľ Wizz Air. 

Základnými požiadavkami na úspešného kandidáta je dovŕšenie 18 rokov, minimálne stredoškolské vzdelanie, povolenie žiť a vykonávať prácu v rámci Európskej únie a taktiež znalosť matematiky, fyziky a angličtiny. Ďalšie podrobnosti o tom, kto má šancu stať sa pilotom spoločnosti Wizz Air, nájdete tu. 

Viac o téme: Piloti Pilot Miesto Práca Letisko Práce Ponuka Pracovné Wizz Air Pilota
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Wizz Air; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy