Zamestnanci Tesca sa majú na čo tešiť: Takto sa im zvýšia platy!

Pracovníci v obchodoch a distribučných centrách v Tescu už 10. augusta dostanú vyššiu výplatu. Jeden z troch najväčších súkromných zamestnávateľov na Slovensku významne zvyšuje platy zamestnancom, navýšenie od 6,7 do 10% sa týka všetkých pracovníkov na neriadiacich pozíciách v obchode a distribúcii.

Manažment spoločnosti sa po významnej transformačnej zmene, akou bolo vytvorenie silnejšieho a jednoduchšieho podnikania zjednotením štyroch krajín strednej Európy, kde Tesco pôsobí, rozhodol urobiť ďalší pozitívny krok – výrazne investovať do zvýšenia platov tých zamestnancov, ktorí sú k zákazníkom najbližšie, ako sú napríklad predavači. Platy sa zvýšia od 6,7 až do 10 % všetkým zamestnancom obchodov a distribúcie na neriadiacich pozíciách v závislosti od pracovného zaradenia. Zmena v odmeňovaní sa nedotkne zamestnancov na riadiacich a manažérskych pozíciách ani pracovníkov centrály. 


Prečítajte si tiež: Neviete vyžiť z výplaty? Okamžite prestaňte robiť tieto veci!​


„Rozhodli sme sa investovať do kolegov, ktorí sú k zákazníkom najbližšie. Práve od ich práce vo veľkej miere závisí spokojnosť zákazníka s nákupom. Je dôležité, aby naši kolegovia vedeli, že Tesco je zamestnávateľ, ktorý ich prínos vidí a dokáže ho oceniť. Je to aj dôkaz toho, že našich kolegov počúvame a sme si vedomí toho, čo si želajú a potrebujú. Reálne tak naši kolegovia zarobia v rámci roka približne o jeden mesačný plat navyše,“ hovorí personálna manažérka spoločnosti Tesco Stores SR, Miroslava Rychtarechová. 

 

Viac o téme: Tesco Plat Mzda Páska Výplata Zamestnanci Zvýšiť Vyšší Výplatná Výplatnej Páske
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: redakcia; Foto: thinkstockphotos.com, Zdroj: SITA/PR

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy