Zaplatia vám za cestovanie a popíjanie whisky: Firma ponúka prácu snov, beriete?

Ilustračné fotoIlustračné foto

Škótska spoločnosť, ktorá vyrába whisky, využíva zaujímavý spôsob náboru nových zamestnancov. Momentálne obsadzuje pozíciu ambasádora značky a záujemcov o túto prácu láka naozaj originálne. Úspešní kandidáti totiž budú cestovať po svete, popíjať kvalitnú whisky a propagovať túto značku. Že by sa aj vám táto práca páčila?

 

 


 

Zabudnite na klasické pohovory, firma vyrábajúca whisky na to ide inak. Každý uchádzač o túto prácu musí prejsť dvoma kolami pohovorov. Tým prvým je, aby vytvoril  špeciálny nápoj z troch ingrediencií, pričom jedna z nich musí byť práve whisky Grants. Svoj výtvor musí následne odfotiť a zverejniť na sociálnej sieti Instagram s použitím hashtagu #GrantsInterview (#GrantsPohovor, pozn. red.). Ak si spoločnosť vyberie práve váš drink, môžete očakávať pozvánku na pohovor. Doteraz sa do prvej časti výberového procesu zapojilo už viac ako 200 ľudí.


Zo všetkých prihlásených firma plánuje vyselektovať 250 ľudí, ktorým pošlú aplikačný formulár. A to je práve druhé kolo. Ak budete vyhovovať podmienkam, postúpite medzi 20 najlepších. Tí strávia dve noci na špeciálnom podujatí zameranom na prípravu miešaných drinkov.

Z 20 vybraných však do finále postúpia len traja.Títo šťastlivci budú v októbri vyslaní do vybraných krajín, v ktorých bude ich úlohou reprezentovať značku Grant. Kam pôjdu? Prvý pocestuje do Poľska, Izraela a Indie, druhý do Južnej Afriky, severských štátov a Kolumbie a posledný kandidát bude robiť promo spomínanej whisky v Rusku, Francúzsku a na Taiwane.

 každej z týchto oblastí budú ambasádori spoznávať jednotlivé mestá, aktívne promovať whisky značky Grants, aby dosiahli jej popularitu u miestnych. Že aj vám to pripadá ako práca snov? Šancu prihlásiť sa na tento super džob máte len do 31. augusta, tak sa poponáhľajte.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Drink Whisky Piť Cestovať Snov Drinkov
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: indy100, unilad; Text: es; Foto: thinkstockphoto.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy