Hľadáte si prácu v Nemecku? Pozrite si aktuálne voľné pozície s top platmi

Nemecko je pre mnohých vytúženou krajinou. Dobré platy a vysoká životná úroveň sú lákadlom pre ľudí z rôznych krajín. Ste nezamestnaný a zvažujete odchod do zahraničia? Alebo túžite po spravodlivej odmene za svoju prácu? Pozrite sa na zoznam aktuálnych voľných pracovných miest v Nemecku. Pri každom z nich je tiež uvedený ponúkaná mzda, aby ste vedeli aj to, koľko si zarobíte. Ktorá z ponúk vás najviac zaujme?

 

 

  • Zvárač TIG/WIG na hliník – konštrukcie, plechy
    Ponúkaný plat: 20 eur/hodina

    Tento zamestnávateľ ponúka prácu na živnosť, od uchádzača vyžaduje aspoň základy nemeckého jazyka. Na výkon tejto práce vám postačí stredoškolské vzdelanie aj bez maturity, nutné je však vedieť čítať výkresy, byť zručný a flexibilný. Ubytovanie je hradené zamestnávateľom. Zistite o tejto ponuke viac tu.
     
  • Tlačiar – ofset
    Ponúkaný plat : 2 000 – 2 300 eur v čistom

    Ak hľadáte prácu ako tlačiar, určite by ste si mali pozrieť túto ponuku. Zamestnávateľ vám ponúka preplácanie nadčasov, zmluvu uzavretú podľa nemeckého práva, vrátanie poistenia. Úspešný uchádzač by mal mať mierne pokročilú nemčinu a pracovné skúsenosti ako tlačiar. Podrobnosti o pracovnej ponuke nájdete tu.
     
  • Montážnik okien
    Ponúkaný plat: 2 000 – 2 3000 eur

    Zvládnete bez problémov montáž a výmenu okien na domoch, bytoch či vo firemných budovách? Ak ste zručný a vykonávali ste už toto zamestnanie, máte možnosť získať zaujímavú pracovnú príležitosť. Podmienkou je stredne pokročilá znalosť nemeckého jazyka. Celú pracovnú ponuku nájdete tu.
     
  • Domáca opatrovateľka
    Ponúkaný plat: 1 750 eur

    Rodina z Nemecka hľadá šikovnú opatrovateľku pre 83-ročného pána. Bude potrebovať vašu pomoc pri presunoch, nutná bude aj vaša asistencia pri obliekaní sa a osobnej hygiene. Pre opatrovateľku je pripravená vlastná izba s internetom, pracuje sa na 6-týždňové turnusy. Chcete vedieť viac? Kompletná pracovná ponuka je dostupná tu.
     
  • Elektrikár, elektroinštalatér
    Ponúkaný plat: 2 700 – 2 900 eur

    Ak hľadáte dlhodobú prácu počas celého roka bez prestávok, súčasťou ktorej bude poistenie a možnosť pekného zárobku, práve ste ju našli. Tento zamestnávateľ hľadá elektrikára, ktorý bude zodpovedať za inštaláciu a spojazdnenie elektrických zariadení. Za vašu prácu vám ponúkne tarifnú mzdu a diéty, taktiež príplatky za nadčasy, prácu počas sviatkov a v noci. Šikovní elektrikári, pozrite sa na túto pracovnú ponuku.
     
  • Zdravotná sestra
    Ponúkaný plat: 1 850 – 2 483 eur

    Do nemocnice v St. Anton am Arlberg hľadajú zdravotné sestry, ktoré sa zameriavajú na úrazy pri športe. Práca je možná v štvortýždňových turnusoch s týždňovým voľnom. Na výkon tejto práce zamestnávateľ požaduje stredoškolské vzdelanie, aj bez maturity. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Kliknite tu.

Nevyhovuje vám žiadna z uvedených ponúk? Ďalšie inzeráty ponúkajúce zamestnanie v Nemecku nájdete tu.

Viac o téme: Nemecko Práca Platy Plat Mzda Mzdy Platom Nemecku Platmi
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy