Najhoršie trapasy na vianočných večierkoch: Neuveríte, čo všetko sa na nich môže stať

darčeky, vianoce, peniaze, nákupy, darček, stromček, párty, vianočný, večierokdarčeky, vianoce, peniaze, nákupy, darček, stromček, párty, vianočný, večierok

Vianočné večierky či firemné posedenia sa často spájajú s množstvom zážitkov. Väčšinou na nich nechýba nejaký ten alkohol a keď sa zamestnanci odviažu, vedia „vytvoriť“ množstvo nezabudnuteľných príbehov, ktoré vo firme kolujú ešte dlho po skončení párty. Prečítajte si 10 vtipných situácií, ktoré sa naozaj stali a dajte si pozor, aby sa niečo podobné neprihodilo aj vám tento rok na vašom vianočnom posedení.

 

 

  1. Na mikulášskej akcii pre deti zamestnancov som predstavil šéfovi moju 6-ročnú dcéru. Po predstavení sa na mňa pozrela a spýtala sa: „Toto je ten blbec?“
  2. Nový kolega na vianočnom večierku flirtoval s neznámou ženou a snažil sa získať jej číslo. Po chvíli k nemu prišiel služobne starší kolega a zašepkal mu: „To je šéfova žena.“
  3. Šéf na večierku v kancelárii tancoval na stole a chcel napodobniť spevákov na koncerte, ktorí sa z pódia často hádžu na svojich fanúšikov. Problémom bolo, že nikto z nás, jeho zamestnancov, ho nezachytil.
  4. Náš šéf objednal na vianočné posedenie 2 pizze pre 15 zamestnancov. Jednu zjedol  on sám.
  5. Na vianočnom večierku som nechcela piť, aby som sa nestrápnila pred kolegami. Ako som však kráčala popri stoloch s občerstvením, zlomil sa mi podpätok a spadla som rovno do misy s punčom.
  6. Všetkým kolegom prišla pozvánka na vianočný večierok. Iba mne nie.
  7. Kolega sa raz na vianočnej párty opil tak, že začal hladkať šéfovi holú hlavu ako krištáľovú guľu a predpovedal budúcnosť.
  8. Na vianočnom večierku som sa dosť opil a pri rozhovore so šéfom som sa ho spýtal, či sa naša účasť na večierku zaráta ako nadčas.
  9. Jedna z kolegýň priniesla na vianočné posedenie karamelové koláčiky. Ospravedlňovala sa za mačacie chlpy, ktoré sa na ne prilepili.
  10. Jeden z kolegov si na vianočný večierok priniesol dózy, aby si z pripraveného pohostenia mohol  niečo zobrať domov.
Viac o téme: Večierok Vianočný Vianočná Žúrka Párty Vianočnom Večierku
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: boredpanda; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy