Zatiaľ ste nenašli to, po čom túžite? TOP ponuky práce aj pre absolventov

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Úspešne ste ukončili vysokú či strednú školu, no už niekoľko mesiacov sa vám nedarí objaviť vhodnú prácu? Ešte to nevzdávajte. Prinášame lákavé ponuky pre všetkých absolventov, ktorí zatiaľ nenašli, čo hľadajú.

Chemický inžinier

Máte stredoškolské alebo vysokoškolské chemické vzdelanie, angličtina vám nerobí problém a viete pracovať samostatne? Potom ste ideálny človek na prácu v nadnárodnej spoločnosti s rodinnou tradíciou. Okrem iných výhod vás očakáva aj nadštandardný plat. Viac informácii hľadajte tu.

Technik, rozpočtár

Ak chcete pracovať v stabilnej spoločnosti a byť aj adekvátne ohodnotení, neváhajte. Postačí vám vysoké pracovné nasadenie, tvorivé myslenie, komunikatívnosť, prax s kreslením výkresov a plynulá práca s AutoCadom i Excelom. Zaujali sme vás? Klikajte na ponuku Kariery.sk.

Webový analytik

Baví ťa práca s číslami? Na rozdiel od bežných smrteľníkov ti nestačí pohľad na nič nehovoriace agregované dáta a chceš vidieť všetko v hlbších súvislostiach? V tom prípade reaguj na ponuku. Čaká ťa práca v dynamickom prostredí, flexibilný pracovný čas a môžeš sa tešiť aj na ďalšie vzdelávanie.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

Vzťahový manažér

Pracovná ponuka ako šitá pre absolventov vysokoškolského štúdia so záujmom o bankovníctvo a obchod. Pokiaľ ste komunikatívni, schopní sa rýchlo učiť, dokážete poľahky budovať vzťahy a možno ste už niekedy v oblasti predaja pracovali, ste na pozíciu ako stvorení. Zistite viac o ďalších benefitoch.

Špecialista zákazníckej podpory s nemeckým a anglickým jazykom

Cudzie jazyky sú vašou záľubou a dorozumiete sa nielen po anglicky, ale i po nemecky? Máte skvelú príležitosť pracovať pre jednu z TOP spoločností na svete v dynamickom kolektíve s možnosťou kariérneho rastu. Získajte viac informácii priamo v ponuke.


Hľadáte si zamestnanie? Pozrite si aktuálnu ponuku práce.


Viac o téme: Práca Absolvent Ponuka
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: ľgh, Kariera.sk; Foto: thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy