Pracovná ponuka: Hľadáme superhrdinov na produktové oddelenie Zoznamu!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Mediálny svet súrne potrebuje oddaného Produktového manažéra web stránok a Asistenta produktového oddelenia! Jeden z najnavštevovanejších portálov na slovenskom internete Zoznam.sk hľadá Hyperefektívneho Produktmana a Megamotivovaného Asistmana s pozitívnym vzťahom k technológiám. Ukáž nám svoje superschopnosti v oblasti produktového a projektového manažmentu a staň sa superhrdinom online sveta!

Hyperefektívny Produktman: Produktový manažér web stránok

ZOZNAM povinností superhrdinu

Náplňou práce hrdinu je kompletná starostlivosť o zverené web stránky, ktorá zahŕňa
prípravu a vývoj nových produktov a služieb, prinášanie návrhov a nových riešení.
Hrdina bude tiež pravidelne sledovať návštevnosť zverených produktov, sledovanie konkurencie a trendov v danej oblasti. Práca super hrdinu vyžaduje kooperáciu s ostatnými oddeleniami spoločnosti.

Požadované superschopnosti

Level hrdinu: Vysokoškolské vzdelanie II. stupňa

Superhrdina obľubuje svet technológií a internetu. Online aplikácie a produktový manažment mu nie sú cudzie. Neváha sa vrhnúť do tímovej práce, no neprepadne stresu, ani keď je na zadanú misiu sám. Ľahko sa dostane z úzkych a vyrieši problémy vďaka svojej kreativite a komunikačným schopnostiam.

Podrobnosti o pracovnej ponuke Produktový manažér web stránok nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.


Megamotivovaný Asistman: Asistent produktového oddelenia

ZOZNAM povinností superhrdinu

Hrdina asistent musí mať komunikáciu v malíčku. Súčasťou jeho misie je e-mailová a telefonická komunikácia s používateľmi, spolupráca pri operatívnom riešení problémov, kontrola funkčnosti produktov, práca s databázou a pridávanie údajov do databázy a administrácia interného super systému.

Požadované superschopnosti

Level hrdinu: Vysokoškolské vzdelanie I. stupňa (bakalár)

Táto pozícia vyžaduje prehľad o aktuálnych trendoch v oblasti internetu a online služieb. Hrdina musí aktivovať svoj modul flexibility, kreativity a proaktivity na každej misii. Ideálnou výbavou je antistresový štít.

Podrobnosti o pracovnej ponuke Asistent produktového oddelenia nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

V prípade, že si sa v popise pozícií našiel a vieš, že ty si náš hrdina pridaj sa do ZOZNAM tímu a podieľaj sa na riadení našich produktov. Produktové portfólio spoločnosti Zoznam v súčasnosti tvorí viac ako 40 online produktov, ako napríklad: Topky.sk, Predpredaj.sk, oPeniazoch.sk, Dromedár.sk, Športky.sk, Feminity.sk, Kariéra.sk, PodKapotou.sk, Hudba.sk, PlníElánu.sk, Vyšetrenie.sk, Špuntík.sk a ďalšie. Buď v našom tíme, pošli nám CV a stručný motivačný list, podrobné inštrukcie nájdeš na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Ponuka Produkt Oddelenie Zoznam Asistent produktového oddelenia Produktový manažér web stránok
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy