Hľadáte prácu? Šancu majú uchádzači z celého Slovenska, dostanú aj ubytovanie a dopravu

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Bratislavský závod automobilovej spoločnosti Volkswagen Slovakia štartuje nábor viac ako stovky nových pracovníkov do produkcie SUV vozidiel. Uplatnenie nájdu absolventi aj uchádzači s praxou z celého Slovenska. Informoval o tom dnes hovorca spoločnosti Vladimír Machalík.

Firma potrebuje obsadiť pozície najmä v produkcii automobilov. Ide o pracovníkov montáže automobilov, autoklampiarov, nástrojárov, údržbárov či pracovníkov lakovne. Spoločnosť hľadá predovšetkým ľudí s technickým vzdelaním stredoškolského stupňa. Pre uchádzačov s bydliskom mimo Bratislavy zabezpečí aj dopravu alebo ubytovanie.

Nábory nových zamestnancov budú prebiehať do polovice júla. Každý novonastúpený výrobný pracovník pritom absolvuje kvalifikačný tréning v dĺžke minimálne štyroch týždňov, v závislosti od pracovnej pozície. Noví zamestnanci Volkswagenu budú podľa Machalíka využívať rôzne zamestnanecké benefity.


Prečítajte si tiež: Záslužná a dobre platená práca v zahraničí: Pýtajú si Slovákov!


Spoločnosť v polovici mája spustila v bratislavskom závode výrobu v novej karosárni Audi Q7. Investícia vo výške približne 600 miliónov eur je najväčšou v 24-ročnej histórii firmy na Slovensku. V novej karosárni sa vyrábajú karosérie s pomocou asi tisícky robotov. Úroveň automatizácie dosahuje 90 %. O bezproblémové fungovanie zariadení sa stará viac ako 1000 zamestnancov.

Volkswagen Slovakia vyrobil na Slovensku od roku 1991 viac ako štyri milióny vozidiel. Patrí k najväčším zamestnávateľom, exportérom i investorom v krajine. Zamestnáva vyše 9900 ľudí. V bratislavskom závode vyrába automobily viacerých značiek a prevodovky, v Martine komponenty pre prevodovky, v Košiciach pripravuje vozidlá na export do Ruska a v Stupave produkuje zariadenia používané pri výrobe vozidiel.


Hľadáte si zamestnanie? Pozrite si aktuálnu ponuku práce.


Viac o téme: Doprava Práca Ubytovanie Ponuka Volkswagen
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy