Uskutočnite krok k úspešnej kariére!

Národné Dni Kariéry (NDK)Národné Dni Kariéry (NDK) Zdroj: red.

Pripravte si oslnivý životopis a vyberte sa na budúci týždeň na stretnutie s predstaviteľmi uznávaných spoločností do hotela Crowne Plaza v Bratislave. Dvere sú otvorené všetkým študentom a absolventom škôl.

Národné Dni Kariéry (NDK), ktoré sa budú konať 24.4. a 25.4., prichádzajú s novým konceptom, ktorého cieľom je úzka spolupráca študentov a spoločností už priamo na podujatí, formou tréningov, stretnutí, osobných pohovorov a interaktívnych firemných stánkov.

Študentom ponúka počas dvoch dní unikátnu príležitosť stretnúť sa s predstaviteľmi spoločností, získať informácie o budúcom zamestnávateľovi, kontakty na personalistov či nadviazanie spolupráce so spoločnosťami v oblasti stáží a diplomových prác.

Hlavným cieľom je sprostredkovať živý a intenzívny kontakt so zamestnávateľmi, aby účastník zistil, v čom spočíva práca v danej firme. Tohtoročnou novinkou je možnosť zúčastniť sa aj osobných stretnutí so zástupcami firiem formou menších skupín zložených z účastníkov, čo poskytuje väčší priestor na interakciu. Tým, že sa účastník zaregistruje, získa svoje miesto na stretnutí alebo na tréningu. Má potom istotu, že mu bude poskytnutý dostatočný priestor na otázky, ktoré ho najviac zaujímajú.

Rovnako si zúčastnení môžu zlepšiť svoje soft skills vďaka pripravovaným tréningom nielen od firiem a zároveň sa dozvedieť, ako by mal vyzerať profesionálny životopis, preto by ho mali priniesť so sebou. Vďaka pracovnému portálu Kariéra.sk si budú môcť zúčastnení otestovať nielen svoje jazykové znalosti, ale aj IT zručnosti, prácu s Office a mnohé iné. Zúčastní sa aj jazykový inštitút Eku, ktorý preverí level anglického, španielskeho, nemeckého a ruského jazyka. Tí odvážnejší si budú môcť vyskúšať, aký je to pocit, keď interview prebieha po anglicky.

Ak účastníci netušia, o akú prácu by mali záujem, práve na NDK to budú mať možnosť zistiť. Spoločnosť Trexima im na základe záujmu vypracuje psychologický profil a povie im, ku ktorému stánku by sa mali uberať ich ďalšie kroky.

„Národné Dni Kariéry predstavujú jedinečné stretnutie medzi študentmi a predstaviteľmi významných spoločností. Národné Dni Kariéry sú pre študentov a absolventov prirodzený krok k úspešnej kariére.“

Neodmysliteľnou súčasťou NDK je aj sprievodný program, v rámci ktorého prebiehajú odborné prednášky a tréningy. Účastník získava praktickú skúsenosť  využiteľnú v osobnom aj pracovnom živote. Tento rok sa program zameriava na dve veľmi podstatné skupiny – študentov a absolventov, ktorí si chcú nájsť prácu v jednej z prestížnych firiem sídliacich na slovenskom trhu resp. na tých, ktorí si túžia založiť vlastný biznis, no nevedia, ako sa rozbehnúť a potrebujú nazbierať skúsenosti od ľudí, ktorým sa podarilo preraziť s vlastným nápadom.

Zlepšite si šancu na poriadny job. Príďte na Národné Dni Kariéry 2014!

Viac o téme: Veľtrh Študenti Správa Dni Práce Článok Národné Absolventi Tlačová PR Kariéry NDK
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: red.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy