Prácu budúcnosti môžete získať aj vy! Stačí poslať životopis

Príďte si pre prácu budúcnosti.Príďte si pre prácu budúcnosti. Zdroj: Jan Zemiar

Špecialisti a odborníci na nové technológie majú o prácu postarané nielen teraz, ale aj budúcnosti. Vďaka digitalizácii vo všetkých oblastiach budú žiadaní čím ďalej tým viac. Vy sa k nim môžete zaradiť!

Možnosti, ako získať vytúženú prácu je viacero. Ak sa túžite popri svojej práci kontinuálne vzdelávať a profesijne rásť, rozvíjajúca sa spoločnosť Digi Slovakia hľadá do svojho tímu troch špecialistov. O svojich zamestnancov sa postará nielen z profesijnej stránky, ale zabezpečí im pohodlie aj mimo pracoviska. Všetci  zamestnanci môžu využívať služby satelitnej a káblovej televízie a internetu zadarmo a taktiež môžu využívať zamestnanecké zľavy u partnerov spoločnosti – vo fitness centrách, v cestovných kanceláriách, poisťovniach.

Ak vás zaujme jedna z pracovných pozícií, môžete svoju kladnú reakciu vyjadriť zaslaním životopisu.

3 novootvorené pracovné pozície:

  1. Senior špecialista marketingu
    Ste kreatívny a dynamický človek? Tak práve vás hľadajú na pozíciu senior špecialista marketingu. Vašou úlohou bude navrhovať a vyhodnocovať marketingové propozície, marketingový mix a marketingové kampane pre produkty spoločnosti. Vašou ďalšou úlohou bude pripravovať výpočty návratnosti investovaných prostriedkov a štúdie realizovateľnosti pre propozície pridelených produktov. V neposlednom rade bude vašou úlohou monitorovať konkurenciu a trendy na trhu a vypracovávať priebežné a hĺbkové analýzy.

    Čo potrebujete k danej pracovnej pozícii?
    prax min. 5 rokov v oblasti marketingu
    strategické  myslenie
    kreativitu
    dobré komunikačné a koordinačné zručnosti
    schopnosť rozhodovať a plánovať
     
  2. Špecialista reportingu/Analytik
    Ste skúsený analytický človek, ktorého vpred posúva vlastná motivácia? Ak ste odpovedali kladne, môžete sa uchádzať o prácu špecialistu reportingu/analytika, ktorého úlohou bude zasielať pravidelný reporting finančných a nefinančných ukazovateľov spoločnosti, analyzovať reportované ukazovatele, trendy a odchýlky oproti plánovanému vývoju a taktiež vyhodnocovať kvantifikáciu dopadov na ciele spoločnosti.

    Čo potrebujete k danej pracovnej pozícii?
    skúsenosti s prácou v oblasti reportingu, finančných alebo marketingových analýz
    analytické a logické myslenie
    dôslednosť
    samostatnosť
     
  3. Developer/Programátor
    Je vašou vášňou tvorba IT aplikácií? Ak áno, ste vhodný kandidát, ktorý bude mať za úlohu programovanie webovej stránky spoločnosti. Taktiež bude spolupracovať na programovaní databázových aplikácií a informačných systémov, udržovať IT systém a odstraňovať chyby.

    Čo potrebujete k danej pracovnej pozícii?
    3 až 5 rokov skúsenosti na podobnej pozícii
    veľmi dobrú znalosť MySQL a PHP
    Linux/Unix
Viac o téme: Práca Slovakia Pozície Pracovné Budúcnosti Digi
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Ján Zemiar, Zdroj: red.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy