Stovky pracovných príležitostí, zaujímavé workshopy a bohatý program: Nezmeškajte podujatie Kariéra EXPO v Bratislave

Veľtrh práce Kariéra EXPO opäť mieri do hlavného mesta. Už 11. októbra 2023 sa v Starej tržnici v Bratislave uskutoční druhý ročník tohto mimoriadne vydareného podujatia. Po úspechoch v Košiciach a v Nitre sa návštevníci môžu pripraviť na desiatky zaujímavých vystavovateľov so stovkami pracovných príležitostí. Nebude, samozrejme, chýbať ani bohatý sprievodný program, ktorý je vhodný pre všetkých – študentov, absolventov, nezamestnaných alebo pracujúcich, ktorí rozmýšľajú nad zmenou svojho kariérneho zamerania.

Na Kariéra EXPO v Bratislave nájdete pracovné ponuky z rôznych oblastí

„Na podujatí Kariéra EXPO v Bratislave sa predstavia desiatky vystavovateľov, ktorí predstavia svoje zaujímavé pracovné ponuky z rôznych oblastí. Ide napríklad o administratívu, dopravu, cestovný ruch, gastronómiu, logistiku, informačné technológie, výrobu, zdravotníctvo a množstvo ďalších. Uchádzači o zamestnanie tak môžu získať lepší prehľad o aktuálnej situácii na trhu práce a možno objavia nový smer, ktorým sa chcú uberať,“ hovorí Katarína Tešla, manažérka odboru komunikácie a PR portálu Kariéra.sk.

Svoje voľné pracovné miesta odprezentujú rôzne spoločnosti pôsobiace na Slovensku, napríklad Billa, DHL Logistics, Doprastav, Kaufland, KFC, Lidl, McDonald’s, SPP, Slovnaft, Tesco, Tipos a mnohí ďalší. Kompletný zoznam vystavovateľov si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Návštevníci si môžu vyskúšať modelový pohovor, skonzultovať svoj životopis alebo sa otestovať

Počas celého podujatia Kariéra EXPO v Bratislave bude pripravený aj bohatý sprievodný program. Pred stretnutím s potenciálnym zamestnávateľom si návštevníci môžu vyskúšať modelový pohovor, ktorý ich lepšie pripraví na ten skutočný a už sa nestane, že by ich nejaká otázka prekvapila. Taktiež si môžu nechať urobiť profesionálnu fotografiu do svojho životopisu, prípadne svoj životopis prekonzultovať so špecialistami, ktorí im poradia, čo by v ňom mali vylepšiť, aby firmy zaujali. Okrem toho sa ľudia budú môcť otestovať zo svojich jazykových, osobnostných a IT znalostí a schopností. Každý si jednoducho nájde to svoje.

Dlhoroční odborníci odovzdajú svoje cenné skúsenosti a znalosti

Počas celého dňa budú prebiehať aj zaujímavé prednášky a workshopy, na ktorých sa predstavia známe tváre z televíznych obrazoviek, ale taktiež významné osobnosti z oblasti biznisu. Títo skúsení odborníci odovzdajú návštevníkom svoje dlhoročné skúsenosti z praxe a taktiež im ochotne odpovedia na zvedavé otázky.

Vstup na veľtrh práce Kariéra EXPO je bezplatný

Všetky tieto príležitosti a program sú pre návštevníkov dostupné zadarmo. Vstup na veľtrh práce Kariéra EXPO je totiž bezplatný. Stačí sa zaregistrovať a získať svoju bezplatnú vstupenku. Následne stačí prísť 11. októbra 2023 do Starej tržnice, ktorá otvorí svoje brány od 9. hodiny ráno. Podujatie potrvá do 19. hodiny, takže návštevníci budú mať dostatok času na to, aby spoznali jednotlivých zamestnávateľov a našli presne tú pracovnú ponuku, ktorá je pre nich šitá na mieru.

Všetky detaily o podujatí, programe, vystavovateľoch alebo spíkroch nájdete aj na oficiálnej stránke Kariéra EXPO.

Organizátormi podujatia Kariéra EXPO v Bratislave sú Zoznam.sk a pracovný portál Kariéra.sk. Generálnym partnerom je Billa a hlavnými partnermi Kaufland a Slovenský plynárenský priemysel (SPP). Špeciálnym partnerom je EURES a hlavným mediálnym partnerom je TV JOJ. Partnerom sú Letové prevádzkové služby Slovenskej republiky. Medzi odbornými partnermi sú HRQ Group, Inmetric, Slovenská asociácia koučov, Otvorená hra a Macrosoft – vzdelávanie s trvalým efektom. Veľtrh práce Kariéra EXPO vzniká pod záštitou Bratislavského kraja a taktiež v spolupráci s partnermi Predpredaj.sk a Rádio VIVA.

  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy