Platy od 2000 do 5000 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 EUR.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 2000 EUR

Poď voziť jedlo hladným zákazníkom v Žiline a zarábaj aj 2000€ mesačne. Vyber si: či chceš jazdiť na aute, bicykli alebo kolobežke a kedy chceš pracovať - sme otvorení od 10:00 do 21:30 pondelok až nedeľa, vrátane sviatkov. Časovo je to flexibilné, ale obedy 10:00 – 14:00 sú pre nás kľúčové. Je na tebe koľko hodín v týždni odrobíš. Práca je vhodná aj ako doplnok k štúdiu, prípadne k inej práci, ale aj pre niekoho kto chce pracovať na "plný plyn". Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2016 EUR

Sme LATANIR - v roku 2020 s piatimi ľuďmi a dnes so skvelým tímom viac ako 30 odborníkov, ktorí sa neboja výziev. Pracujeme na projektoch technického vývoja a malosériovej výroby v automobilovom priemysle. Teraz hľadáme kolegu na projekt v Bratislave. Náplňou práce je testovanie funkcií na prototypoch áut a údržba SW/HW komponentov (flash, kódovanie, výmena ECU). Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 EUR  

Obsadzujeme pracovné miesto „ Senior účtovník“, ktorý zabezpečuje: spracovanie účtovných dokladov, evidencia a účtovanie dodávateľských a odberateľských faktúr, účtovanie vyúčtovaní a služobných ciest, účtovanie majetku a odpisov, interných dokladov, pokladničných operácií, výpisov z banky, príprava úhrad z bankových účtov spoločnosti, kontrola splatnosti faktúr a dohľad nad pohľadávkami a záväzkami. Všetky podrobnosti a zoznam benefitov, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Viedeň, Rakúsko

Plat: 4000 - 5000 EUR

Čo môžete očakávať, ak sa k nám pridáte? Budete súčasťou jedného z našich tímov (3 - 5 ľudí) so zodpovednosťou za koncové dodávky. Nepretržitý prístup ku všetkým našim každodenným činnostiam (GitOps).Pracujete na jednom z našich riešení API first SaaS pre fiškalizáciu. Navrhujete naše softvérové riešenie na strane klienta, ktoré poskytuje jednotné rozhranie pre všetky naše služby. Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 4000 - 5000 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? - Strategické riadenie finančného oddelenia skupiny, finančné analýzy, reporting pre konateľov - controlling, forecasting - analýza výkonnosti jednotlivých spoločností a návrh finančných stretégií. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: 3000 - 3300 EUR

Máte skúsenosti s vedením ľudí a ste technický typ? Zvládnete komunikovať v angličtine a nebojíte sa výziev? Potom sa pridajte do nášho tímu! Hľadáme skúseného kolegu na pozíciu vedúceho údržby. Odmenou vám bude zaujímavá mzda, flexibilný pracovný čas a príspevok na dopravu. Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Viac o téme: Práca Zahraničie Ponuka Slovensko Peniaze
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy