Študujte v USA za slovenské školné

Štúdium v USAŠtúdium v USA Zdroj: thinkstock.com

Ak snívate o štúdiu za veľkou mlákou a zdá sa vám, že vydať sa na štúdiá do USA je mimo vášho rozpočtu, s Vysokou školou manažmentu sa tomuto problému vyhnete. Za slovenské školné máte možnosť absolvovať časť štúdia priamo v centrále City University v Seattle. Zistite viac informácií o Vysokej škole manažmentu už 16. apríla 2015 v Bratislave a v Trenčíne.

Na Dni otvorených dverí máte šancu dozvedieť sa zaujímavosti o štúdiu na Vysokej škole manažmentu, zistiť, aké sú možnosti štúdia a čo všetko škola svojim študentom ponúka.

"V tento deň sa budú konať prezentácie študijných programov, podmienok prijatia, toho čo sa dá na škole študovať a v akých jazykoch. Tiež sa predstavia naši vyučujúci, ale aj všetko, čo môže škola ponúknuť budúcim vysokoškolákom od materiálno-technického zabezpečenia, počítačových laboratórií, knižníc, možnosti medzinárodnej spolupráce až po štipendiá a podobne. Návštevníci budú môcť zároveň navštíviť aj prednášky, čím získajú presnú predstavu o tom, ako vyzerá vyučovanie na našej škole," uviedol Branislav Zlocha, riaditeľ pre marketing a rozvoj Vysokej školy manažmentu.

Vysoká škola manažmentu ponúka Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstock.com

Jedným z benefitov štúdia na Vysokej škole manažmentu je možnosť študovať v USA za prijateľné školné, no okrem toho spomeňme aj prepracovaný systém online štúdia a podporu „start-up“ firiem študentov. Počas Dňa otvorených dverí získate prehľad o príležitostiach, ktoré škola záujemcom otvára a na vlastnej koži si vyskúšate, aký priebeh majú prednášky či ako vyzerá vyučovanie. 

"Deň bude doplnený o návštevu jednotlivých častí školy, záujemcovia si budú môcť prezrieť knižnicu, študijné oddelenie, učebne, počítačové laboratóriá a všetko, čo majú naši študenti k dispozícii. Na študijnom oddelení bude personál pripravený odpovedať na otázky záujemcov vrátane otázok prestupu z iných programov, prípadne zo zahraničia,“ dodal Branislav Zlocha, riaditeľ pre marketing a rozvoj Vysokej školy manažmentu.

Vysoká škola manažmentu/City University of Seattle iniciatívne vytvára pre svojich študentov spojenie medzi akademickou pôdou a zamestnávateľmi. Ak sa chcete o štúdiu na tejto modernej škole dozvedieť viac, navštívte ju v Deň otvorených dverí v jej budove na Panónskej ceste 17 v Petržalke alebo na Bezručovej ulici 64 v Trenčíne vo štvrtok 16. apríla od 10.00 do 15:00.

Viac informácií nájdete na stránke Vysokej školy manažmentu

 

Viac o téme: USA Deň otvorených dverí VŠM City University of Seattle Štúdium v USA
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok
 
Staršie správy
Staršie správy