Continental vo Zvolene plánuje prijať nových zamestnancov

Continental by mal vo Zvolene zamestnať ďalších 34 pracovníkov.Continental by mal vo Zvolene zamestnať ďalších 34 pracovníkov. Zdroj: TASR

Continental Automotive Systems Slovakia by sa mal rozrásť o nové logistické centrum, do ktorého plánujú prijímať nových zamestnancov. Novú prácu by malo získať 34 ľudí.

Spoločnosť Continental Automotive Systems Slovakia, s. r. o., plánuje vo Zvolene rozšíriť v existujúcom areáli podniku v lokalite Motúzy výrobný areál, čím by sa mal zvýšiť počet pracovných miest o 34, teda zo súčasných 1010 na 1044. Vyplýva to z oznámenia, ktorý firma predložila na posúdenie vplyvov investície na životné prostredie (EIA).

Rozšírenie predstavuje prístavbu - nové logistické centrum so zastavanou plochou 3146 m2 k existujúcemu hlavnému výrobnému objektu, ktorá bude umiestnená na jeho severnej strane.

"Účelom realizácie navrhovanej zmeny je centralizácia logistických činností v existujúcom areáli spoločnosti," uviedla ďalej firma v zámere.

Výrobným programom Continental Automotive Systems Slovakia, s. r. o., Zvolen predstavuje najmä strojárska a gumárenská výroba, z ktorej podstatnú časť tvorí výroba komponentov pre automobilový priemysel.

Viac o téme: Continental Domáce Zamestnanci Príjem Zamestnancov
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR, Foto: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy