Rýchlokurz úradnej angličtiny

Pozývame vás na krátky kurz anglických slov potrebných k práci v kancelárii.Pozývame vás na krátky kurz anglických slov potrebných k práci v kancelárii. Zdroj: photl.com

Plánujete pracovať v spoločnosti s úradným jazykom anglickým alebo už v takomto prostredí pracujete a potrebujete si iba „oprášiť“ slovíčka, ktoré využívate v dennej komunikácii? Pozývame vás na krátky kurz anglických slov potrebných k práci v kancelárii.

Pri bežnej pracovnej komunikácií využíva väčšina Slovákov rodný jazyk. Vďaka voľného pohybu pracovných síl v Európskej únii a vďaka rozmachu medzinárodných spoločností majú viacerí zamestnanci možnosť pracovať aj s ľuďmi z iných členských štátov. Bežne sa tak v praxi stáva, že okrem bežnej komunikácie využívajú slovíčka z pracovnej oblasti.

Slováci s používaním obchodnej angličtiny zaostávajú za svetovým priemerom. Podľa prieskumu spoločnosti GlobalEnglish sme sa umiestnili na 48. mieste zo sedemdesiatsedem hodnotených krajín. Najlepšie sa obchodnou angličtinou dohovoria Filipínčania. S angličtinou si dobre vedú aj Nóri a Holanďania, ktorí stoja na čele rebríčka. Zaujímavosťou je, že s obchodnou angličtinou sa najlepšie vedia popasovať ľudia z technických odborov, leteckého priemyslu a finančných služieb.

Ovládanie obchodnej angličtiny si vyžaduje základnú znalosť anglického jazyka, na ktorej sa dá lepšie stavať slovná zásoba. Na jej učenie alebo zdokonaľovanie si môžete vybrať kurz obchodnej angličtiny, individuálne hodiny alebo domáce štúdium. My vám však ponúkame aspoň možnosť naučiť sa alebo si zopakovať základné slovíčka, ktoré využijete pri práci v kancelárii alebo počas pracovných stretnutí.

 

 

Viac o téme: Kurz Angličtina Učenie Obchodná Jazyk Jazyka Angličtiny Úradná
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Text: ami, Zdroj: RoyalSchool.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy