Využite príležitosť zviditeľniť svoju spoločnosť na jednom z najväčších kariérnych podujatí Kariéra EXPO Bratislava

Veľtrh práce Kariéra EXPO sa opäť vracia do hlavného mesta Bratislava s ešte jasnejšou víziou zopakovať minuloročný mimoriadny úspech. Už 11. októbra sa otvoria brány Starej tržnice a privítajú tisícky návštevníkov, ktorí si nenechajú ujsť príležitosť stretnúť popredných zamestnávateľov v regióne a chopiť sa šance zmeniť svoj kariérny život od základov. Pridajte sa k úspešným spoločnostiam a staňte sa vystavovateľom na Kariéra EXPO.

Buďte o krok bližšie k potencionálnym zamestnancom

Hľadáte mladé talenty alebo skúsenosťami ostrieľaných odborníkov? Vysoká návštevnosť podujatia Kariéra EXPO je garanciou možnosti širokého výberu spomedzi kandidátov. Stretnite čerstvých absolventov, ktorí neváhajú sa chopiť príležitosti uspieť na trhu práce, alebo skúsených pracovníkov, čakajúcich na vhodný impulz k zmene zamestnania. Máte jedinečnú možnosť odprezentovať všetky pracovné pozície a nadviazať osobný kontakt s kandidátmi.

Reprezentujte svoju spoločnosť z pozície odborníka

Staňte sa súčasťou bohatého sprievodné programu a pripojte sa k expertom na aktuálne témy týkajúce sa vzdelávania, voľby zamestnania, sebarozvoja a množstva ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva. Podeľte sa so svojim príbehom a buďte inšpiráciou pre stovky návštevníkov túžiacich po úspechu. Návštevníci podujatia sa môžu zaregistrovať na stránke KariéraEXPO.sk.

Získajte konkurenčnú výhodu na trhu práce

Odlíšte sa od konkurencie a využite možnosť priamej interakcie s kandidátmi o zamestnanie. Pokladáte sa za experta vo svojom odvetví? Zakladáte si na pevných firemných hodnotách? Dokážete patrične oceniť lojalitu, zodpovednosť a pracovné nasadenie svojich zamestnancov? Môžete sa pochváliť lákavým benefitný programom, ktorý dokáže konkurovať svetovým firmám?

Podeľte sa s ostatnými o svoje úspechy a príďte ich presvedčiť o svojich kvalitách a výnimočnosti. Odprezentujte sa v najlepšom svetle a získajte si pozornosť kandidátov.

Odmenou vám bude nie len príležitosť získať nových zamestnancov, ale aj možnosť vypočuť si ich názory a pozhovárať sa na témy, ktoré môžu byť pre vašu spoločnosť cenným prínosom.

Dostaňte sa do povedomia širokej verejnosti

Výsledky prieskumu úspešnosti Kariéra EXPO z roku 2022 vravia sami za seba a rozplynú všetky obavy zamestnávateľov, ktorí ešte stále premýšľajú nad účasťou. Viac ako 90% spoločností vyjadrilo svoju celkovú spokojnosť. Len 6% zúčastnených firiem uviedlo, že stanoveným kritériám nezodpovedal žiaden z prítomných kandidátov.

Využite možnosť zviditeľniť vašu spoločnosť na jedinečnom kariérnom podujatí Kariéra EXPO a pridajte sa k najlepším zamestnávateľom v regióne.

Staňte sa súčasťou veľtrhu práce Kariéra EXPO v Bratislave a rezervujte si svoj stánok v predstihu. Zaregistrujte sa ešte dnes na https://karieraexpo.zoznam.sk/kontakt-vystavovatelia

Viac o téme: Kariéra EXPO
  • Autor: © Zoznam/vargova
  • Zdroj: RED, Foto: RED
 
Staršie správy
Staršie správy