Neviete, kam na dovolenku? Bratislavské letisko ponúka 11 nových destinácií

V roku 2018 môžete využiť z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave počas leta najviac pravidelných leteckých liniek v celej histórii! Z Bratislavy pritom pribudne tento rok až 11 úplne nových leteckých liniek. Ktoré to sú?

Tbilisi v Gruzínsku

Slovákom sa otvorila možnosť spoznať zakaukazskú krajinu. Na slovenský trh prišla spoločnosť Georgian Airways, ktorá od marca prevádzkuje pravidelné lety z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave do gruzínskeho Tbilisi a späť.

Ďalšia nová linka z Bratislavy do Londýna

Okrem možnosti využiť letecké spojenie Ryanairom do Londýna-Stanstedu 12 x týždenne (ráno a večer) sa cestujúcim zo Slovenska a okolia tento rok ešte rozšíria možnosti letov do hlavného mesta Veľkej Británie. Úplne novú linku z Bratislavy do Londýna-Lutonu otvorila spoločnosť Wizz Air od 25. marca 2018. Lieta sa každý deň, 7 x týždenne. Na trase pritom lieta Airbus A321 s kapacitou až 230 cestujúcich.

4 nové linky Ryanairu do dovolenkových letovísk

Burgas v Bulharsku, Malta, Pafos na Cypre, Solún v Grécku. To sú 4 nové destinácie, kam začal koncom marca lietať z Bratislavy dopravca Ryanair. V porovnaní s minuloročným letom je novou aj linka Ryanairu do Bologne v Taliansku, kam dopravca spustil lety len vlani v októbri.

Počas leta aj na Sicíliu

Letecká spoločnosť Smartwings, ktorá zabezpečuje v letnom dovolenkovom období pravidelné charterové lety do dovolenkových letovísk, doplnila do svojej ponuky letov tento rok aj destináciu Katánia na Sicílii. Letenky si tak možno zakúpiť aj individuálne cez webovú stránku spoločnosti rovnako ako do 15 ďalších destinácií vrátane Kréty, Zakynthosu, Olbie či Larnaky.

Leťte priamou linkou do Holandska

Ryanairom si od začiatku júna môžete zaletieť už aj do Holandska. Priamu linku do Eindhovenu spustil dopravca s frekvenciou 2 x týždenne, pričom od novembra pridá aj tretiu týždennú frekvenciu. Z Eindhovenu sa do Amsterdamu či Rotterdamu dostanete pohodlne vlakom.

Do Turecka na vlastnú päsť

Dovolenku v Turecku si pohodlne zorganizujete aj samy. Využite priame lety Ryanairu do Dalamanu v Turecku, rezervujte si ubytovanie a je už len na Vás, či sa rozhodnete stráviť v Turecku týždeň, dva či dokonca tri. Z Bratislavy do Turecka sa lietať totiž každý štvrtok tam a každý štvrtok späť.

Z Bratislavy konečne priamou linkou už aj do Maroka

Obľúbená dovolenková destinácia na severe Afriky nebola nikdy dostupnejšia! Z Bratislavy sa do Maroka dostanete pohodlne priamou linkou. Novú linku do Marrákešu v Maroku spustí Ryanair od 30. októbra 2018 s frekvenciou 2 x týždenne, vždy v utorky a soboty.

Kyjev-Boryspiľ či Kyjev-Žuljany, vyberte si

Ak Vás láka Ukrajina, tieto linky sú potom pre vás to pravé. Nielen, že sa letecky môžete prepraviť priamo z Bratislavy do Kyjeva spoločnosťou Wizz Air, ale vybrať si budete môcť od novembra aj z ponuky letov Ryanairu. Kým Wizz lieta na letisko Žuljany, Ryanair Vás zavezie na letisko Boryspiľ.

Neviete, kam na dovolenku? Galéria fotiek (2)

Viac o téme: Bratislavské letisko
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy