Študent natočil falošnú reklamu, ktorá ohromila svet: Stačilo toto video a hneď mu ponúkli prácu

Britský reťazec John Lewis je známy tým, že každý rok pripravuje vianočné reklamy, ktorými ohromí celý svet. Tento rok však pozornosť tejto značke zabezpečil len 18-ročný študent Nick Jablonka. Ten vytvoril reklamu presne v štýle Johna Lewisa. Tá však bola taká dobrá, že mnoho ľudí uverilo, že ide o skutočnú kampaň. Práca, ktorú odviedol, nezostala bez povšimnutia: istá agentúra sa ho rozhodla len na základe tohto videa zamestnať.

Nick Jablonka, poslucháč mediálnych štúdií, zverejnil na YouTube video, ktoré vyzeralo ako z dielne reťazca John Lewis. Mladý študent vytvoril dojemný príbeh o smutnom snehuliakovi, ktorý túži po spoločnosti niekoho blízkeho. Nechýbala, samozrejme, ani srdce roztápajúca hudba, typická pre reklamy spomínanej značky. A hoci išlo o študentskú prácu, kvalita videa bola natoľko profesionálna, že si mnohí mysleli, že je to originálna reklama Johna Lewisa. Falošná reklama, ktorá sa začala šíriť internetom, má doteraz už vyše milión a pol zhliadnutí.

Pozornosť, ktorú mladý študent vzbudil, neunikla ani londýnskej PR agentúre W Communications. Tí boli jeho dielom natoľko ohromení, že sa rozhodli ponúknuť mu prácu. „Talent tohto mladíka nás naozaj dostal a aj preto sme sa rozhodli mu ponúknuť prácu v našom tíme digitálnych a sociálnych médií, priamo v našej centrále v Londýne,“ prezradili.


Prečítajte si tiež: Mladík získal prácu aj bez pohovoru: Stačilo, aby firme poslal takýto životopis


Keďže je však Jablonka stále študentom, agentúra sa rozhodla naňho počkať, kým dokončí univerzitu. Hneď potom bude môcť nastúpiť. Na pozícii, ktorú mu ponúkli, bude jeho úlohou pripravovať zaujímavý obsah pre domáce značky.

Páči sa aj vám video, ktoré vytvoril mladý študent?

Viac o téme: John Práca Študent Zamestnanie Reklama Kampaň Falošná Lewis Prácu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: thedrum; Text: es; Foto: youtube

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy