Všetko najdôležitejšie z práce a o práci: Toto musíte vedieť!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: photl.com

Či si hľadáte prácu, alebo ste zamestnaný, portál Kariérainfo.sk dal pre vás dohromady šesť skvelých článkov s najlepšími radami! Tie sa vám zídu, ak chcete úspešne zvládnuť pohovor, alebo ak chcete vo vašej súčasnej práci excelovať. Zistite, čo nerobiť na pohovore, ako sa naň obliecť a ako si vypýtať plat. Pracujúcim zas prezradíme, ako sa stať obľúbeným, aké oblečenie by rozhodne nemali nosiť na pracovisko a aké slová by nemali používať, ak si chcú vybudovať povesť odborníka. Nech sa páči, čítajte!

 

Byť obľúbeným v práci nemusí byť až také ťažké

Stačí, ak sa vyhnete činnostiam, ktoré sme opísali v tomto článku. Možno niektoré z týchto vecí robíte aj vy a netušíte, že môžu byť pre vašich kolegov otravné!
 

Nepokazte si dojem v práci nevhodným oblečením

Krátke sukne, výstrihy, ale aj žabky - toto do práce radšej nenoste! Pozrite si zoznam ďalších vecí, ktoré by ste rozhodne mali nechať doma, ak sa chystáte do práce.


Dajte si pozor na jazyk - v práci viac než kdekoľvek inde

Vtáka poznáš po perí a človeka po reči - hovorí jedno múdre príslovie. Ktorým slovám by ste sa pri rozhovore s vaším nadiadeným či kolegami rozhodne mali vyhnúť?
 

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

Čo neznesú personalisti, ak robíme na pohovore?

Spýtali sme sa priamo odborníkov na ľudské zdroje, čomu sa na pohovore vyhnúť, ak chcete uspieť. Pozrite sa, čo poradili.
 

Vypýtajte si na pohovore plat ako profík

Jednou z častí na pohovore je aj otázka o vašich platových predstavách. Viete, ako a koľko si vypýtať? Toto odporúčajú personalisti. 


Ako sa obliecť na pohovor? Nezničte si šancu na úspech

Nemusíte byť odborník na módu, stačí, ak dodržíte niekoľko jednoduchý pravidiel, ak vás čaká pohovor. Ako si predstavujú oblečenie uchádzači samotní personalisti? Inšpirujte sa, čo si obliecť na pohovor!

Viac o téme: Práca Kariéra Pohovor Práce Džob Pohovory Práci Personalisti Pohovore Zamestnananie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy