Firmy, chcete ušetriť náklady? Začnite využívať HOPIN TAXI

Vozíte sa na pracovné stretnutia či porady taxíkom? Je to pohodlnejšie ako hľadať parkovanie či živiť firemné auto. Mnoho firiem využíva klasickú taxislužbu a taxík si objednáva telefonicky. Populárna slovenská taxi aplikácia HOPIN TAXI ponúka pohodlné riešenie taxíkov pre firmy.

Nespornou výhodou využívania taxi aplikácie pre firemné účely je prehľad a kontrola nad výdavkami. Biznis riešenie od HOPIN je ideálny nástroj pre optimalizáciu výdavkov na dopravu zamestnancov. Nezáleží či ste veľká korporácia alebo živnostník, HOPIN biznis zóna je bezplatná. Platíte len za to čo prejazdíte.

Biznis riešenie od HOPIN vám prináša:

  • Nastavenie pravidiel pre firemný taxík – kto a kedy sa môže odviesť
  • Rozpočet pod kontrolou – HOPIN garantuje cenu €0,60/km v Bratislave, môžete si stanoviť vlastný cenový strop a rozpočet na jazdy s HOPIN
  • Faktúra 1x mesačne a žiadne bločky – HOPIN vám vystaví faktúru ako daňový doklad do vášho účtovníctva a  nemusíte zbierať účty od vodičov po každej jazde

Ako funguje firemný taxík od HOPIN?

Firemný taxík od HOPIN funguje jednoducho. Biznis zóna je webové rozhranie, ktoré vám umožňuje spravovať svoj firemný HOPIN profil. Do profilu si pridáte všetkých zamestnancov a môžete jazdiť. V profile nájdete nastavenie pravidiel, detailný prehľad jázd a faktúr. Zamestnanci si stiahnu aplikáciu HOPIN TAXI do svojho smartfónu, prihlásia sa a jazdia na firemný účet. Platba za jazdu vám bude stiahnutá z firemného kreditu bezhotovostne. Nepotrebujete hotovosť ani účet od vodiča. Aplikácia je dostupná pre Android, iOS, Windows a Blackberry.

Ako začnem využívať firemné jazdy od HOPIN?

Jednoducho sa registrujte na webovej stránke https://HOPINtaxi.com/sk/firma.
Prípadne napíšte na bratislava@hopintaxi.com pre viac informácií. 

Viac o téme: Stretnutie Večierok Náklady Pracovné Ušetriť Firemný Firemné Hopin
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, Hopin
Staršie správy
Staršie správy