Zabavte sa na vianočnom večierku: Odvoz nechajte na HOPIN TAXI

Obdobie firemných a vianočných večierkov je v plnom prúde. Ak riešite otázku, ako zabezpečiť dopravu, príchod i odchod svojich kolegov a zamestnancov, máme pre vás skvelý a výhodný tip. Každý organizátor totiž chce, aby hostia odišli spokojní a bezpečne sa dostali domov. Preto odporúčame najpoužívanejšiu aplikáciu na objednávanie taxíkov HOPIN TAXI.

Obľúbená slovenská aplikácia vám zabezpečí dostatočný počet vozidiel, reprezentatívne autá a prijateľné ceny. Zároveň ponúka hneď dve riešenia, ktoré sú pohodlné pre vás i zamestnancov. Vyskúšajte Promo kód s kreditom na jazdu a použite v názve promo kódu názov svojej firmy či tému eventu. Alebo zvoľte reprezentatívnu podobu vo forme tabletov, ktoré budú obsluhovať šarmantné hostesky.

Promo kód na jazdu s HOPIN TAXI

Najpoužívanejšia forma, ktorú spoločnosti veľmi rady využívajú. Zvolíte si znenie Promo kódu podľa vašich predstáv, napríklad "xmasparty", určíte si jeho hodnotu a jeho platnosť. Rozpošlete promo kódy svojim zamestnancom, ktorí môžu po zadaní Promo kódu do našej aplikácie pohodlne využiť odvoz na večierok alebo z neho. Zamestnancom môžete vďaka nášmu systému po použití kódu priamo cez našu aplikáciu poslať i vianočné prianie a zapriať im šťastnú cestu. Promo kód je ideálne riešenie pre veľké eventy, kde kapacitne nie je možné obslúžiť hostí cez tablety. Alebo naopak komorné eventy, kde hostia majú smartfón a vedia ako fungujú taxi aplikácie.

Tablety s aplikáciou HOPIN TAXI

Reprezentatívna forma objednávania taxíkov. Zapožičiame vám tablety s HOPIN TAXI aplikáciou a vaši hostia si prostredníctvom tabletov budú môcť objednať taxík domov. Je na vás či hostia zaplatia za jazdu taxíkom individuálne alebo pôjdu tieto jazdy na váš účet. Tablety sú ideálne riešenie pre reprezentatívnejšie podujatia, kde chcete hosťom ponúknuť extra komfort a nechcete ich obťazovať objednávaním taxíka. Pre maximálny komfort vašich hostí môžu tablety obsluhovať hostesky.

Vďaka aplikácii HOPIN TAXI máte istotu, že vaši hostia i zamestnanci sa dostali bezpečne domov. Zároveň im dávate slobodu rozhodnúť sa kedy z večierka odídu. Nemusíte myslieť na kyvadlovú dopravu, prenájom parkovania alebo drahé firemné autá. HOPIN TAXI je jednoduché a výhodné riešenie pre váš event. Služba je dostupná v Bratislave a v Košiciach.

V prípade záujmu alebo otázok sme k dispozícii na slovensko@hopintaxi.com, alebo navštívte našu stránku www.hopin.sk. Užite si jazdu a ďakujeme, že sa vozíte s HOPIN TAXI.

Viac o téme: Taxi Večierok Taxík Vianočný HOPIN Odvozr
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok; zdroj: HOPIN

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy