12 dôvodov, prečo je skvelé zostať v práci posledný: Vyskúšajte

Či chcete, alebo nie, raz to na vás tak či tak príde. Zostanete v práci úplne sami, s hromadou úlohou pred sebou. Vôbec sa tým však nemusíte trápiť – práve naopak, tešte sa. Zostať posledný a sám v práci prináša totiž niekoľko skvelých výhod. Prečítajte si, akých.

 

 

 

 

 

  1. Pohoda
    Okolo vás nie je nikto, kto by vás otravoval, kto by sa chcel rozprávať, prípadne sa potreboval vyrozprávať. Budete mať naozajstný pokoj a možno aj naozaj niečo urobíte.
  2. Diskotéka
    Takisto okolo vás nie je nikto, kto by vám hovoril, že máte úplne zlý vkus. Zabudnite na slúchadlá, ak zostanete v práci posledný, môžete si púšťať nahlas čo len chcete. Aj váš obľúbený Rammstein.
  3. Žiadne fronty
    Čakanie v kuchynke alebo na toaletu? Ak ste v práci posledný, nič také vám nehrozí.
  4. Drobné pôžičky
    Môžete si požičať nožničky, perá i hrnčeky kolegov bez trápneho žobrania.
  5. Špehovanie
    Konečne si môžete v pokoji pozrieť a obzrieť fotky detí/manželiek/manželov/ priateľov/priateliek, ktorými si vaši kolegovia obložili stôl.
  6. Pani upratovačka
    Na vlastné oči uvidíte tú ženu, ktorá každý večer vysáva omrvinky spod vášho stola. Získate tak dôkaz, že naozaj existuje.
  7. Šlofík
    Taká malá prestávka od práce nikdy nezaškodí. Počas dňa si ale šlofík dopriať určite nemôžete, keď však budete v práci sám, pokojne budete môcť vyskúšať gauč na recepcii, po ktorom každé poobedie pokukujete.
  8. Občerstvenie
    Stavte sa, že niekto určite zabudol jedlo v chladničke. A ako posledný človek v práci máte plné právo zjesť ho - dobrú chuť!
  9. Luxus
    Kávu si budete môcť urobiť do tých parádnych hrnčekov, ktoré sú určené len pre návštevy a klientov.
  10. Cíťte sa chvíľu ako šéf
    Sám v práci si budete môcť vyskúšať šéfovu stoličku, vyložiť nohy na jeho stôl a predstavovať si, aké by to bolo byť na jeho mieste.
  11. Všetko pre firmu
    Pre všetkých budete najtvrdšie pracujúci zamestnanec, ktorý sa vie obetovať pre firmu. A aj keď to nebude úplne pravda, vytvoriť si o sebe takúto mienku pred šéfom vôbec nemusí byť na škodu.
  12. Lepšia výplata
    Ak vo vašej firme preplácajú nadčasy, tak sa občas oplatí posedieť si v práci o niečo dlhšie.
Viac o téme: Práca Kolegovia Kolega Prostredie Posledný Pracovné Práci
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: cilichili; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy