Ženy v týchto povolaniach podvádzajú najviac: Na ktorých pozíciách sú najnevernejšie?

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Nedávny prieskum, ktorého sa zúčastnilo viac než 5 000 žien, prišiel so zaujímavými výsledkami. Zisťoval, v ktorých odvetviach a na akých pozíciách sú ženy najnevernejšie. Ktoré ženy podvádzajú svojich partnerov najčastejšie? Pozrite si výsledky prieskumu a zistite, na akom mieste sa umiestnilo povolanie zdravotnej sestry, právničky, sekretárky či letušky.

 


 

Do rozsiahleho prieskumu sa zapojilo viac než 5 000 žien, ktoré v minulosti podviedli alebo v danom období podvádzali svojho partnera. Výsledky dopadli prekvapivo – dve z troch neverných žien (65%) uviedlo, že milenca si našli práve v práci. Až 85% z nich však tvrdí, že nie je dobrý nápad spávať so svojím kolegom. Prieskum naznačuje, že najčastejším dôvodom, pre ktorý si ženy začnú s niekým zo svojho zamestnania, je ten, že to prináša do ich pracovného dňa vzrušenie a zábavu, dokonca sa im vraj pracuje ľahšie. Účastníčky prieskumu tiež priznali, že práve na pracovisku sa dá najjednoduchšie nájsť blízky človek.

Až 70% opýtaných žien však uviedlo, že hrozí aj možný negatívny aspekt „aférky“ na pracovisku –milostný vzťah totiž nemusí dopadnúť dobre, no stále budú musieť pracovať s danou osobou bok po boku. Ďalšie z účastníčok (21%) si myslia, že ak by sa začali v zamestnaní šíriť klebety, pravdepodobne by sa o podvádzaní dozvedel aj ich partner. Niektoré zo žien pri podvádzaní nemyslia ani na svoju kariéru: o to, či miešanie pracovného života s potešením neovplyvní ich výkon v zamestnaní, trápilo len 10% opýtaných.

Prieskum zrealizovala zahraničná webová stránka Victoria Milan. Tá je určená ženatým mužom a vydatým ženám, ktorí túžia po „romániku“. Sigurd Vedal, zakladateľ tohto portálu, zhodnotil celý prieskum: podľa neho ukázal, že ľudia sa budú venovať radšej sa zábavkám a potešeniam než rozvíjaniu svojej kariéry. „Hoci si naše respondentky uvedomujú vysoké riziko týkajúce sa ich kariéry, mať aférku  v práci robí ich život oveľa príjemnejší a krajší.“
 

Pozrite si 10 odvetví, v ktorých sú ženy najnevernejšie

  1. Financie (bankárky, maklérky, analytičky)
  2. Letectvo (pilotky, letušky)
  3. Zdravotníctvo (lekárky, zdravotné sestry, zdravotné asistentky)
  4. Podnikanie (riaditeľky, manažérky, sekretárky)
  5. Šport (atlétky, inštruktorky)
  6. Umenie (hudobníčky, modelky, herečky, fotografky)
  7. Nočný život (dídžejky, tanečnice, čašníčky)
  8. Médiá (redaktorky, PR manažérky)
  9. Právo (právničky, prokurátorky, sudkyne)
  10. Iné odvetvia
Viac o téme: Práca Kolega Aféra Podvádzanie Pozícia Nevera Podvádza Povolania Práci Kolegom
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: mirror; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com
Staršie správy
Staršie správy