TEST: Máte najlepšiu prácu na svete?

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Ako si predstavujete najlepšiu prácu na svete? Že o nej iba snívate? Alebo patríte medzi tých šťastlivcov, ktorí ju majú? Pozrite si týchto 7 znakov, ktoré sú podľa nás symbolom ideálnej práce. V koľkých bodoch sa nájdete?

 

 


 

 

 

  1. Nepoznáte nič také ako nedeľné horory
    Sú ľudia, ktorí sa celý víkend trápia a premýšľajú nad novým pracovným týždňom: obávajú sa toho, čo ich bude v práci čakať, na čo sa musia pripraviť, či zvládnu úlohy, ktoré im budú zverené... Že je to aj váš prípad? Pozor, vaša súčasná práca pravdepodobne nie je pre vás tá pravá.  
  2. Neustále rozprávate o vašej práci
    Ak neviete vydržať, kým sa budete môcť kamarátom a rodine pochváliť, čo sa u vás v práci deje a na čom práve pracujete, je to neklamný znak toho, že ste do vašej práce doslova zaľúbený. Dajte si však pozor, aby ste neustálym rozprávaním o práci neotrávili svoje okolie. :)
  3. Nemáte problém urobiť v práci aj niečo naviac
    Pracovať pre vás neznamená urobiť len to, čo „musíte“, bez problémov sa vrhnete aj na úlohu, ktorú si myslíte, že treba vyriešiť.
  4. Vaša práca je zároveň vaším koníčkom
    Určite poznáte vetu, že ak sa budete živiť prácou, ktorú milujete, už nikdy nebudete musieť pracovať. Ak je teda náplňou vašej práce niečo, čo si užívate, čo vás baví a dokonca aj zabáva, držte sa vášho aktuálneho miesta zubami-nechtami.
  5. Ste spokojný s tým, koľko vám platia
    Viete, akú hodnotu má vaša práca a toľko za ňu aj dostávate. Ak vaša súčasná mzda dokonale pokrýva všetky vaše potreby a necítite, že vás zamestnávateľ ukracuje, ani nepomyslite na zmenu!   
  6. Máte okolo seba skvelých kolegov
    Do práce sa doslova tešíte, pretože viete, že stretnete skvelých ľudí, s ktorými si rozumiete nielen po pracovnej, ale aj ľudskej stránke. Viete, že vďaka tomu vás čakajú nielen zaujímavé úlohy a zadania, ale aj kopec zábavy.
  7. Firma si váži vašu prácu
    Je skvelé mať možnosť uplatniť svoje schopnosti a znalosti, svoj talent a svoju vášeň. A ešte lepšie je, ak je vaše snaženie ocenené. Nemyslíme však teraz platovo. Ak ste si v práci získali rešpekt a vážnosť, gratulujeme. Patríte medzi veľkých šťastlivcov!
Viac o téme: Práca Zamestnanie Najlepšia Robota Dobrá Dobrý Job
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Zdroj: undercoverrecruiter.com; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy