Ste zdravá firma? Prihláste sa do súťaže Zdravá firma roka a vyhrajte ocenenie od Union Zdravotnej poisťovne

Zdroj: Shutterstock

V rámci iniciatívy "za zdravšie Slovensko" vyhlasuje Union zdravotná poisťovňa už dvanásty ročník súťaže Zdravá firma roka. Zapojte sa do súťaže a dajte vedieť celému Slovensku, že práve vašej firme najviac záleží na zdraví svojich zamestnancov.

Ak si myslíte, že sa práve vaša firma stará o svojich zamestnancov najlepšie, alebo poskytuje svojim zamestnancom najlepšie zdravotné benefity, máte jedinečnú príležitosť súťažiť a byť za svoju snahu patrične ocenený. Stačí sa zaregistrovať prostredníctvom online formulára - nie je potrebné ho vyplniť naraz, stačí tak robiť postupne a následne si ho ukladať. Do súťaže Zdravá firma roka 2021 je možné prihlásiť sa do 30.11.2021.

Ste zdravá firma? Prihláste Galéria fotiek (2) Zdroj: Shutterstock

Súťažiť môžete v troch kategóriách:

  • Výrobné firmy
  • Nevýrobné firmy
  • Malé firmy s počtom zamestnancov do 50

Víťaz súťaže každej kategórie získa titul Zdravá firma roka a možnosť po celý rok 2022 používať logo Zdravá firma roka na všetkých materiáloch. Čaká ho tiež nadštandardný  “Deň zdravia“ pre zamestnancov svojej spoločnosti, ktorý organizuje Union zdravotná poisťovňa, a. s.

Vyhodnotenie súťaže odbornou komisiou a vyhlásenie výsledkov sa uskutoční vo februári 2022. A na čo sa budeme zameriavať tento rok? Na prevenciu civilizačných ochorení, podporu duševného zdravia, pohybové aktivity a zdravú výživu. Naša porota sa pozrie aj na ergonómiu pracovného prostredia či zvládnutie práce z domu. Prihláste sa aj VY – tešíme sa na vás!

Viac o téme: Union Zdravá firma roka
  • Autor: © Zoznam/Union
  • Zdroj: Foto: Shutterstock
  • PR článok
 
Staršie správy
Staršie správy