Ponuka pracovných a vzdelávacích príležitostí!

jo forumjo forum

3. ročník veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM sa uskutoční 10. a 11. 11. 2011 na výstavisku EXPO CENTER a.s. v Trenčíne. Veľtrh JOB FORUM je miestom kde sa stretnú predovšetkým zamestnávatelia z celého Slovenska i zamestnávatelia ponúkajúci prácu v zahraničí, personálne agentúry, vzdelávacie agentúry, jazykové školy, poradenské a konzultačné spoločnosti a štátne inštitúcie.

Veľtrh je určený pre všetkých, ktorí hľadajú stálu prácu prípadne brigádu, bez ohľadu na vek, vzdelanie alebo pracovné skúsenosti. Je určený takisto študentom stredných a vysokých škôl, absolventom, nezamestnaným i zamestnaným.

 

Buďte aktívni – oceníme to!

Pripravili sme pre návštevníkov bonus v podobe 143 cien, ktoré môžu získať na veľtrhu JOB FORUM ak sa ho aktívne zúčastnia, napr. voucher na školenia, jazykové kurzy, DVD a knihy ale aj autobusový lístok do Európy.

 

Otestujte sa!

Počas atraktívneho sprievodného programu si môžu záujemcovia otestovať svoje znalosti z cudzieho jazyka, počítačové znalosti, poradiť sa s jazykovými lektormi a tiež zistiť ako správne napísať Životopis alebo Motivačný list, ako postupovať pri pohovore.

 

Pýtajte sa na platy i na pracovné pohovory!

Všade budete môcť svoje pripomienky a znalosti konzultovať s akreditovanými odborníkmi, odbornými partnermi veľtrhu. Okrem toho pripravujeme odborné semináre a prednášky na aktuálne témy – Aký plat si pýtať a ako vystupovať na pracovnom pohovore, Odborné poradenstvo a informácie pre občanov so zdravotným postihnutím alebo Ako sa orientovať na trhu práce Aké sú možnosti absolventov a tiež Informácie o zmenách v pracovno – právnej legislatíve a ďalšie novinky.

 

Kariera.sk bude pri tom!

Prvých 100 návštevníkov, ktorí si v našom stánku vyplnia online životopis a otestujú sa z jazykových zručností – dostanú od nás bonus – knihu od vydavateľstva IKAR.

 

Srdečne Vás pozývame a prajeme veľa úspechov pri hľadaní novej práce.

 

Bližšie informácie o programe na www.expocenter.sk alebo na Facebooku.

Viac o téme: Kariera2011 Job forum Hladanie prace Veltrh pracovny
  • Autor: © Zoznam
 
Staršie správy
Staršie správy