Unikátna benefitná zamestnanecká karta v obehu!

adecco kartaadecco karta

Personálna spoločnosť ADECCO Group uviedla ojedinelý a unikátny benefitný program, dostupný zadarmo pre agentúrnych zamestnancov!

 

 

 

 

 

Unikátna benefitná zamestnanecká karta Galéria fotiek (4)
Vďaka spolupráci s VÚB bankou Adecco pripravila pre svojich dočasne pridelených zamestnancov ako aj pre zamestnancov pracujúcich na trvalý pracovný pomer, unikátnu benefitnú kartu s názvom AdeccoBenefitCard.

O túto kartu môže požiadať každý zamestnanec spĺňajúci základné podmienky (pracujúci na trvalý pracovný pomer, a zamestnanec po 3 mesačnej skúšobnej dobe). AdeccoBenefitCard, s celoslovenskou pôsobnosťou, má niekoľko možností použitia: slúži ako klasická kreditná karta, je to zároveň aj zamestnanecký preukaz, a navyše prinesie so sebou súbor zliav (až do výšky 50%) na produkty a služby širšieho spektra obchodníkov a poskytovateľov zliav. AdeccoBenefitCard v takomto rozsahu je ojedinelý benefitný nástroj, ktorý nie je na Slovensku ešte implementovaný a bude vydaný každému zamestnancovi spoločnosti Adecco zadarmo!

Unikátna benefitná zamestnanecká karta Galéria fotiek (4)

 

Bruna Beata Jakub, Country Manager Adecco Group: „Našej spoločnosti Adecco Group veľmi záleží na prinášaní vždy nových produktov a prístupov pre svojich zamestnancov na trvalý pracovný pomer, ako aj na dočasné pridelenie s cieľom ich komplexnej spokojnosti v práci“.

 

Ak ste zamestnancom ADECCO Group, a spĺňate základné podmienky, a dokonca máte či plánujte si otvoriť nový účet vo VÚB, získajte aj vy AdeccoBenefitCard plnú výhod. Čítajte viac na www.adecco.sk/benefity.

 

 

Unikátna benefitná zamestnanecká karta Galéria fotiek (4)

 

 

Pracovné ponuky spoločnosti Adecco »

 

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Kariera2011 Adecco
  • Autor: © Zoznam
 
Staršie správy
Staršie správy