Nezamestnaní aj študenti, príďte si pre prácu do Košíc

V Košiciach sa bude 10. marca konať 16. ročník Trhu práce.V Košiciach sa bude 10. marca konať 16. ročník Trhu práce. Zdroj: thinkstock.com

Trh práce je jedinečnou príležitosťou pre všetkých, ktorí si hľadajú prácu, ako aj pre študentov. Tí majú možnosť využiť stáže, vďaka ktorým získajú požadovanú prax a majú možnosť pripraviť sa na skutočné zamestnanie po ukončení školy.

Americká obchodná komora v SR organizuje v utorok 10. marca 16. ročník Trhu práce, ktorý sa po 10-ty raz bude konať v metropole východného Slovenska v Košiciach. Na trhu práce budú mať návštevníci možnosť dozvedieť sa viac o spoločnostiach, pre ktoré by mali  záujem pracovať.

Medzi spoločnosťami nebude chýbať: T-Systems Slovakia, Technogym E.E., U.S. Steel Košice, Holcim Business Services, IBM Slovakia, NESS KDC, Accenture, Adecco Slovakia, Amazon, DELL, Deloitte, Grafton Recruitment Slovakia, Lugera & Maklér, Pwc a ďalšie.

Súčasťou podujatia budú taktiež prezentácie, workshopy a diskusia vďaka ktorým si návštevníci budú môcť zvýšiť svoje šance na pracovnom trhu – Prečo by sme mali prijať práve vás. Nebude chýbať prednáška o online reputácii, vzdelávaní a kariérnom raste a o posúvaní hraníc.

Rady k návšteve Trhu práce:

  1. Oblečte sa podľa toho, o akú pracovnú pozíciu sa uchádzate.
  2. Pozrite si zoznam spoločností, pre ktoré by ste mali záujem pracovať a naštudujte si viac informácií o nich na ich webstránkach.
  3. Prineste si so sebou niekoľko kópií vašich životopisov, v slovenskom, ako aj anglickom jazyku.

Veľtrh Svet práce 2013 Galéria fotiek (3) Zdroj: TASR
Veľtrh Svet práce 2013 Galéria fotiek (3) Zdroj: TASR

Viac o téme: Práca Nezamestnaní Trh práce Študenti Hľadanie práce Košice
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ami, Foto: Thinkstock.com
 
Staršie správy
Staršie správy