Voľné pracovné miesta v Nemecku: Zarábajte 2500 až 3000 EUR mesačne

Hľadáte si prácu, v ktorej vás dobre finančne ohodnotia a neprekážalo by vám za ňou vycestovať do zahraničia? Máme pre vás niekoľko pracovných ponúk z neďalekého Nemecka. Hľadajú tu zručných majstrov aj šikovných zamestnancov. Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pracovné pozície sú momentálne voľné.

Prečo pracovať a žiť v Nemecku?

Vyššie mzdy a šance na lepšiu životnú úroveň patria bezpochyby k hlavným dôvodom, prečo začať pracovať v Nemecku. Niet divu, platy v Nemecku sú približne niekoľkonásobne vyššie ako zárobky na Slovensku. Zo zákona je určená minimálna mzda, ktorá je upravovaná každé dva roky. V roku 2024 bola minimálna mzda navýšená na 12,41 €. Aj napriek vyššiemu zdaneniu a nákladom na bývanie však v Nemecku pravdepodobne dosiahnete výrazne vyššiu životnú úroveň, než na porovnateľnej pozícii na Slovensku.

Medzi obľúbené benefity v Nemecku patrí kratší pracovný týždeň (napr. 35 hodín), vianočné a letné prémie, dni dovolenky navyše (zo zákona 4 týždne) a tiež nemecké úrazové poistenie, sociálne poistenie a zdravotné poistenie. Ďalšou výhodou ostáva skutočnosť, že po piatich rokoch práce v Nemecku získate nárok na nemecký dôchodok.

Ako si nájsť prácu v Nemecku?

Jednoducho! Vyberte si z voľných pracovných pozícií, ktoré vám ponúka nemecká pracovná agentúra Humanus Personalservice GmbH, ktorá sa zameriava predovšetkým na pracovné ponuky v oblasti remesiel. Pridajte sa k stovkám spokojným zamestnancov, ktorí si našli slušne platené pozície s nemeckými platmi. Všetky pracovné inzeráty spoločnosti Humanus Personalservice GmbH nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2800 EUR

Vybraný kandidát bude pracovať ako mechanik vozidiel so všetkými typmi vozidiel, vykonávať všetky opravy, údržbu a servisné práce, diagnostiku porúch, montáž príslušenstva, výmenu opotrebovaných dielov. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 2765 EUR

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: obsluha odlievacích strojov (predovšetkým trvalé odlievanie foriem), nepretržité monitorovanie odlievacích pecí a implementácia stálych kontrol. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2750 EUR

Vybraný kandidát sa bude starať o montáž komponentov a systémov podľa špecifikácií (E-plán, výkresy, zoznamy dielov, kontrolné plány, normy kvality, časové špecifikácie). Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 2900 EUR

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: predmontáž oceľových zostáv, zváranie elektrických, automobilových a nákladných motorov, práce podľa technických výkresov, všeobecné kovoobrábacie činnosti, ako je vŕtanie, brúsenie, rezanie atď. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 3000 EUR

Vybraný kandidát bude zodpovedný za nastavovanie strojov a nástrojov, čítanie frézovacích programov, frézovanie výrobkov podľa špecifikácií (čas a kvalita) a vykonávanie ďalších prác podľa výkresov a špecifikácií. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 2800 EUR

Váš zamestnávateľ opäť nesplnil, čo sľúbil? Myslíte si, že by ste mali zarábať viac? Už nechcete bývať v dvojlôžkovej izbe? Máme pre vás riešenie! Humanus Personalservice je jednou z najrýchlejšie rastúcich spoločností v Nemecku a dodržiava to, čo sľúbi! Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2500 EUR

Na tejto pozícii vás čaká maľovanie fasád stien, maľovanie v interiéri a exteriéri, maskovacie práce, upratovacie práce na pracovisku a všeobecné robotnícke činnosti. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2900 EUR

Na tejto pozícii vás  zváranie konštrukcií, individuálna a sériová výroba, zváranie plechových obkladov strojov a rámov rúr metódou TIG a zváranie hliníka. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 2800 EUR

Väčšina prác sa vykonáva v súkromných záhradách. Miesto stretnutia je takmer vždy v podniku a potom sa pracovníci spoločne vydajú na cestu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Všetky pracovné ponuky spoločnosti Humanus Personalservice GmbH

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy