Prehlaď pracovných ponúk: Tieto spoločnosti ponúkajú platy od 2000 do 2700 EUR

Hľadáte si prácu, vďaka ktorej by ste mohli slušne prispieť do rodinného rozpočtu? Nachystali sme pre vás výber zaujímavých pracovných ponúk, v ktorých platy nejdú pod 2000 EUR. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 2200 €

Na tejto pozícii vás čaká správa a údržba výrobných liniek a strojov, zabezpečenie kontinuálnej výroby technológie, inštalácia výrobnej technológie a následné uvedenie do prevádzky, príprava plánov údržby ( preventívnej, prediktívnej atď…) , revízií a certifikácií výrobných zariadení a podpora zavádzania nových modelov do výroby. Ak vás táto ponuka zaujala, celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 2500 €

K nášmu tímu hľadáme šikovného strojníka na traktorbáger a na kolesové rýpadlo. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: riadiť sa pokynmi zamestnávateľa, zodpovednosť za zverené motorové vozidlo, starostlivosť o udržiavanie interiéru a exteriéru vozidla a prevádzať údržbu na vozidle. Celý pracovný inzerát aj s benefitmi nájdete na Kariéra.sk.

Prehlaď pracovných ponúk: Tieto Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Senec

Plat: 2250 €

Zaujímate sa o oblasť IT, radi pracujete s informačnými systémami so zameraním na logistiku? Robíme všetko preto, aby všetky systémy fungovali tak, ako majú, za čím je kopec roboty. Chcete sa dozvedieť viac? Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €       

Vybraný kandidát projektuje elektrické rozvody a zariadenia na napäťovej úrovni VN alebo NN podľa zadania, v súlade s platnými technickými normami a internými predpismi a vypracováva výkresy konštrukčných zostáv a detailov pre riešenia umiestnenia elektrických zariadení do technologických a stavebných priestorov. Zaujala vás táto pracovná ponuka? Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Prehlaď pracovných ponúk: Tieto Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Madrid, Španielsko

Plat: 3000 €

Pre nášho klienta v Španielsku hľadáme skúsených elektrikárov na dlhodobú spoluprácu. Spoločnosť je svetový líder v oblasti energetického inžinierstva a infraštruktúry a otvára dvere pre talentovaných elektrikárov, ktorí chcú byť súčasťou skvelého tímu a spoznať novú krajinu. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2475 €

Čo Vás na tejto pozícii čaká? Zastrešenie personálnej agendy pri nástupoch/prestupoch/výstupoch spolupracovníkov a spracovanie benefitov pre spolupracovníkov v súlade s príslušnou legislatívou a internými smernicami a príprava pracovnoprávnych dokumentov - pracovné zmluvy a dodatky pre spolupracovníkov. Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Prehlaď pracovných ponúk: Tieto Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: 2600 €

Pre nášho klienta, ktorý pôsobí v oblasti kamiónovej dopravy a logistiky, hľadáme šikovných vodičov kamiónu, ktorí budú jazdiť po Európe, prípadne podľa potreby aj do Anglicka. Pracuje sa na 3-týždňové turnusy. Vozia sa hotové autá z automobiliek, treba si ich vedieť naložiť, upevniť a zložiť z návesu. Poistenie v prípade škody hradí zamestnávateľ. Pozrite si celú pracovnú ponuku na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2250 €

Na tejto pozícii vás čaká participácia pri plánovaní súčasných a budúcich stavebných projektov, koordinácia činností v rámci zverených projektov, riadenie činnosti projektového tímu, zabezpečenie technickej agendy v oblasti dodávateľských opráv objektov pozemno-stavebného charakteru a spracovanie podkladov pre plánovanie výstavby a opráv objektov. Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Pre praktické tipy a súťaže sledujte Instagram profil Kariéra.sk. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy