Pridajte sa k stabilnej a rastúcej spoločnosti: Voľné pozície s náborovým príspevkom 400 EUR

Hľadáte sľubnú kariéru v stabilnej a rastúcej spoločnosti? Spoločnosť H S F, s.r.o. s 25-ročnou tradíciou a rakúskym majiteľom, ktorá sa zaoberá výrobou okien, dverí a príslušenstva momentálne hľadá nových kolegov v bratislavskom kraji. Spoločnosť HSF kladie dôraz na spokojnosť a možnosti rozvoja svojich zamestnancov a v súčasnosti ponúka dve zaujímavé pracovné príležitosti pre motivovaných ľudí. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je niektorá z voľných pozícií vhodná práve pre vás.

Spoločnosť HSF svojim zamestnancom ponúka široký systém firemných benefitov:

  • 3% príspevok na doplnkové dôchodkové poistenie
  • vernostné finančné odmeny (životné a pracovné jubileum, narodenie dieťaťa)
  • príspevky na športové a kultúrne aktivity, príspevok na rekreácie
  • stabilný podnik, možnosť kariérneho rastu
  • predaj výrobkov so zamestnaneckou zľavou
  • pozitívne pracovné prostredie
  • bezproblémové parkovanie
  • možnosti ďalšieho vzdelávania, výučby jazykov

Spoločnosť HSF momentálne obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Malacky

Plat: 1060 EUR zvýšenie základnej zložky mzdy po skúšobnej dobe + štvrťročná prémia 50 EUR za prítomnosť na pracovisku + náborový príspevok vo výške 400 EUR po skúšobnej dobe

Na pozícii Skladník a vodič VZV bude úspešný uchádzač zodpovedný za vykladanie a nakladanie nákladných vozidiel pomocou VZV, skladovanie a vyskladňovanie materiálu podľa dokumentácie a zásobovanie liniek tovarom. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Malacky

Plat: 1100 EUR zvýšenie základnej zložky mzdy po skúšobnej dobe + štvrťročná prémia 50 EUR za prítomnosť na pracovisku + náborový príspevok vo výške 400 EUR po skúšobnej dobe

Na pozícii Operátor výroby bude úspešný uchádzač pracovať na linke, kde bude vyrábať plastové okná a dvere. Táto pozícia je vhodná pre manuálne zručných mužov so silnou pracovnou morálkou. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na Kariéra.sk.

Spoločnosť HSF poskytuje svojim zamestnancom pozitívne a podporné pracovné prostredie. Ak máte ukončené SOU alebo stredoškolské vzdelanie a disponujete požadovanými zručnosťami, napr. manuálna zručnosť, ochota pracovať na zmeny, zodpovednosť, samostatnosť a flexibilita, neváhajte a prihláste sa na niektorú z voľných pozícií už dnes. Pridajte sa k tímu HSF a urobte prvý krok k uspokojivej kariére v stabilnej a rastúcej spoločnosti! Všetky voľné pozície spoločnosti HSF nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Výroba Práca Plat Vzv Pozícia Malacky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy