Hľadáte si prácu so zabezpečeným ubytovaním? Vyberte si z týchto voľných pozícií

Stabilná práca a zabezpečené ubytovanie. Že ste doteraz mali smolu a nenašli žiadne zaujímavé ponuky so zabezpečeným ubytovaním? Pracovný portál Kariéra.sk vám pomôže. Pripravili sme pre vás zoznam slušne pracovných pozícií z celého Slovenska i zahraničia, vďaka ktorým si už nemusíte robiť starosti s ubytovaním. Pozrite si aktuálne voľné pracovné miesta.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 12,42 - 16 EUR/hod.

Ponúkame zamestnanie v závode na balenie a distribúciu zeleniny v Holandsku v lokalite Den Haag, Rijnsburg. Holandská pracovná zmluva je vystavená priamo na Slovensku pred odchodom do Holandska. Ubytovanie a doprava z ubytovania do zamestnania v NL sú zabezpečené. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 860 EUR

Čaká vás zodpovednosť za vychystávanie tovaru podľa objednávok, kontrola množstva materiálu na sklade, balenie/prebaľovanie materiálu a práca so skenerom. Doprava a ubytovanie zabezpečené! Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Malacky

Plat: 1300 EUR

Hľadáte dlhodobé a stabilné zamestnanie v automobilovej výrobe? Ponúkame skvelú príležitosť skúseným a zodpovedným pracovníkom v priemyselnom parku v Lozorne s možnosťou zabezpečenia ubytovania. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Devínska Nová Ves

Plat: od 930 EUR

Na tejto pozícii vás čaká obsluha VZV (retrák), preprava materiálu na montážnu linku, nakladanie a vykladanie paliet s tovarom, ukladanie tovaru do stohov podľa stanovených postupov. Výhodou je zabezpečené bezplatné ubytovanie v Bratislave. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac. Nájdete ju na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 901 - 1141 EUR

Stabilná spoločnosť hľadá nových kolegov, ktorí sa postarajú o bezchybné, včasné a kvalitné zásobovanie pracovných liniek, nakladanie dielov do vozíka, a presun na príslušné miesto a prácu s príručným scanerom. Možnosť zabezpečenia ubytovania v ubytovacích kapacitách zamestnávateľa. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1150 - 1300 EUR

Ak máte skúsenosti s prácou na vysokozdvižnom vozíku a stále máte platný preukaz, neváhajte a staňte sa členom VZV tímu. Pracovnou náplňou je príjem a uskladnenie výrobkov, príprava tovaru na expedíciu a zásobovanie podnikovej predajne. Zaujala vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Lozorno

Plat: 869 - 932 EUR

Na tejto pozícii budete nakladanie a vykladanie pred pripravených komponentov hlavne predný a zadný nárazník na nosné vozíky. Výhodou je ubytovanie zdarma a doprava do práce zdarma. Viac sa o tejto ponuke dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy