Hľadáte si prácu v Bratislave? Tu vám ponúknu atraktívne benefity, kariérny postup aj zaškolenie zdarma

Hľadáte si prácu ako predajca? Známa bratislavská sieť predajní Potraviny MALINA hľadá do svojich nových prevádzok posily. Záujemcom o prácu ponúka možnosti kariérneho rastu - šikovní zamestnanci sa môžu po skúšobnej dobe stať zastupujúcimi vedúcimi, predajní vedúcimi alebo si osvojiť pozíciu na centrále. Myslíte si, že by ste sa na túto prácu hodili? Zamestnávateľ má pre vás pripravené aj viaceré atraktívne benefity. Zistite všetky podrobnosti o voľnom pracovnom mieste Samostatného predajcu.

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Najväčšiu šancu získať prácu SAMOSTANÉHO PREDAJCU majú tí uchádzači, ktorí sa chcú vzdelávať, rozvíjať, sú fyzicky zdatní (silu využijú pri práci s tovarom a jeho príjmom), sú časovo flexibilní, keďže sa pracuje na zmeny (ranná/poobedná) a sú ochotní pracovať samozrejme za príplatok aj cez víkendy.

Aký plat a výhody zamestnávateľ ponúka úspešnému kandidátovi?

Na pozícii SAMOSTANÝ PREDAJCA ponúka zamestnávateľ mzdu vo výške 850 eur + motivačné bonusy za plnenie mesačných plánov (aktívny predaj) + príplatky za soboty, nedele a sviatky + preplácanie nadčasov + osobné hodnotenie + iné finančné bonusy - mesačne spolu až do výšky 150 EUR.

Hľadáte si prácu v Galéria fotiek (4)

Všetky podrobnosti o danej pozícii nájdete na tomto odkaze: Predajca v sieti potravín Malina

Ako zamestnanec Potravín MALINA získate preplácané individuálne zaškolenie, máte istotu kariérneho postupu a môžete si vybrať prácu v predajni, ktorá je v blízkosti vášho bydliska. Okrem toho na vás čakajú teambuildingové akcie či vianočný večierok a aj príspevok na športové aktivity formou karty Multisport. V spoločnosti je zavedené aj osobné hodnotenie a motivačné bonusy za plnenie mesačných plánov.

Ďalšie podrobnosti a všetky výhody, ktoré by ste prácou v tejto spoločnosti získali, nájdete priamo v pracovnom inzeráte Predajca v sieti potravín Malina. Ak vás táto ponuka zaujme, neváhajte a zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Peniaze Predajca Práca Zamestnanie Ponuka Bratislava Bratislavský kraj Malina
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy