TOP 10 podcastov z oblasti kariéry a biznisu, ktoré by ste si mali vypočuť

Podcasty sú v súčasnosti veľmi obľúbené a vo svojej aplikácii nájdete rôzne žánre. Niektoré sú vtipné, iné zasa vážne a náučné, a potom sú tu informačné, prostredníctvom ktorých sa dozviete množstvo zaujímavých vecí. Môžete si vybrať rôzne kategórie, no my sme pre vás vybrali 10 podcastov o kariére, podnikaní, biznise či marketingu, ktoré vám pomôžu, či už ste zamestnanec, alebo zamestnávateľ. Prípadne premýšľate nad tým, že by ste si založili vlastnú firmu.

Nevyhorení

Podcastová séria magazínu Forbes nehovorí len o pracovnom prostredí, ale tiež o osobnom rozvoji a duševnom zdraví, aby ste predišli syndrómu vyhorenia, ktorý sa v poslednom období objavuje medzi pracovníkmi čoraz viac. 

Levosphere – marketing v praxi

Anna Sabolová a Naďa Kacera sú profíčky vo svojom odbore. Nájdete tu rozhovory so známymi a úspešnými ľuďmi, ktorí prezradia, ako sa dostali tam, kde sú. Ak vás zaujíma marketing a pohybujete sa v tejto oblasti, nájdete tu množstvo užitočných informácií o tom, ako robiť marketing vedome a efektívne. 

Mentalita foundera

Čo sa odohráva v hlavách zakladateľov miliónových firiem a ako sa im podarilo založiť spoločnosti, z ktorých sa stali love brandy? Pochopte ich zmýšľanie a naučte sa premýšľať a konať ako oni. 

24 Hodín na úspech: Obchod & Podnikanie

Predávanie k biznisu patrí. Najskôr musíte vedieť predať sám seba a neskôr aj nejaké produkty, na ktorých chcete zbohatnúť. V tomto podcaste sa naučíte, ako získať viac obchodných príležitostí a stať sa úspešným. 

Na rovinu o podnikaní

Podcast ponúka inšpiráciu a praktické rady od skúsených podnikateľov, ktorí začali doslova od nuly a vybudovali prosperujúce firmy nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Ak ste podnikateľom alebo sa ním chcete stať, tieto informácie budú pre vás ako stvorené. 

Moderná firma

Možno vás neláka vidina klasickej firmy, akých je všade plno. Chceli by ste založiť modernú firmu, ktorá bude trochu odlišná, no neviete, ako na to? Prípadne zmeniť už existujúcu, no odieť ju do nového šatu? Určite si vypočujte tieto epizódy.

Index

Týždenný podcast denníka SME prináša novinky zo sveta ekonomiky a podnikania. Ak si chcete udržať všeobecný prehľad o tom, čo sa deje u nás a vo svete, nájdite si raz za týždeň chvíľu času na to, aby ste si vypočuli nový diel. 

Startitup podcasty

Rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorí sú úspešní v oblasti podnikania, biznisu, politiky alebo iných sférach. Z ich odpovedí si môžete odniesť vždy niečo nové, čo možno nakopne vaše zmýšľanie a dovedie vás k úspechu. 

Money Talk

Podnikateľ Milan Dubec sa rozhodol odovzdať svoje skúsenosti z business sveta aj ostatným. Vo svojich podcastoch inšpiruje k podnikaniu a sebestačnosti. 

Kariéra.sk | Podcast

Nemôžeme zabudnúť ani na podcast od Kariéra.sk, v ktorom nájdete príbehy úspešných osobností, ktoré si počas budovania vlastnej kariéry prešli náročnejším obdobím. Tieto inšpiratívne rozhovory vás možno nakopnú tým správnym smerom.

Viac o téme: Podcast Najlepšie podcasty
  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy