Amazon na Slovensku hľadá odborníkov s dvoma cudzími jazykmi

Dokonalými kandidátmi pre Amazon na Slovensku sú osoby plynule hovoriace dvoma cudzími jazykmi, ktoré majú špecifické odborné skúsenosti.Dokonalými kandidátmi pre Amazon na Slovensku sú osoby plynule hovoriace dvoma cudzími jazykmi, ktoré majú špecifické odborné skúsenosti. Zdroj: thinkstock.com

Spoločnosť Amazon oznámila, že plánuje na Slovensku v roku 2015 vytvoriť 100 nových pracovných miest vo svojej pobočke v Bratislave, v ktorej v súčasnosti pracuje 600 zamestnancov.

Otvorené sú pozície expertov v oblasti finančných operácií, podpory obchodníkov predávajúcich na európskych platformách Amazonu a tímy podporujúce katalóg produktov na webových stránkach Amazonu.

 

"Keď sme pred štyrmi rokmi otvorili pobočku v Bratislave, boli sme ohromení množstvom talentovaných ľudí, ktorých sme mali možnosť zamestnať. Sme nadšení, že môžeme ponúknuť uchádzačom ďalšie pracovné miesta aj v tomto roku. Hľadáme 100 nových kolegov, ktorí budú podporovať naše európske tímy v poskytovaní čo najlepšieho zážitku predávajúcim aj zákazníkom pri nakupovaní a predaji na Amazone," povedal viceprezident európskych operácií Amazonu Roy Perticucci.

Amazon Galéria fotiek (5) Zdroj: thinkstock.com

Bratislavské centrum otvorili ako prvú pobočku Amazonu na území Slovenska v roku 2011. Zamestnanci sídliaci v Bratislave podporujú európske tímy Amazonu a obchodných partnerov regiónu EMEA, predovšetkým Nemecko, Veľkú Britániu, Francúzsko, Taliansko a Španielsko.

Spoločnosť hľadá nových spolupracovníkov pre oblasť finančných operácií, podpory obchodníkov, ktorí zabezpečujú primárny kontakt medzi Amazonom a jeho obchodnými partnermi, a pracovníkov pre oblasť správy spolupráce s obchodníkmi, ktorí im zabezpečujú podporu. Spoločnosť tiež ponúka pozície v tíme, ktorý podporuje katalóg produktov na webových stránkach Amazonu. V súčasnosti sú k dispozícii pozície pre junior a senior odborníkov rovnako aj absolventov vysokých škôl. Dokonalými kandidátmi sú osoby plynule hovoriace dvoma cudzími jazykmi, ktoré majú špecifické odborné skúsenosti.

Ovládate anglický a taliansky jazyk? Pozrite si aktuálnu pracovnú pozíciu pre Amazon Slovakia.

Amazon Galéria fotiek (5) Zdroj: thinkstock.com

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Domáce Práca Pracovné miesta Amazon
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy