Autorské práva

Ilustračné fotoIlustračné foto

© Spoločnosť Zoznam, s.r.o. so sídlom Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava, IČO: 36 029 076, DIČ/IČ DPH: SK2020091997, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 24698/B, oddiel Sro prevádzkuje onlin magazín Karierainfo.sk.

Zoznam, s.r.o. využíva spravodajstvo z databáz TASR, ktorých všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.

Ak nie je uvedené inak, fotografie: © 2008 JUPITERIMAGES. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich Zoznam, s.r.o,. Akékoľvek použitie častí alebo celku, najmä rozmnožovanie a šírenie textov, fotografií či grafov akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom aj v inom než slovenskom jazyku bez písomného povolenia Zoznam, s.r.o. je zakázané.

Zoznam, s.r.o. ako oprávnený zástupca autorov článkov si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie a na verejný prenos článkov označeným © Zoznam, © Topky, ako aj na verejné rozširovanie rozmnoženiny týchto článkov v zmysle § 33 ods. 1 písm. a) a d) autorského zákona.

Viac o téme: Práva Sita Čtk Tasr Autorské Copyright
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Zoznam.sk
 
Staršie správy
Staršie správy