3. Benefičný ples personalistov

trhtrh

Združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov a Asociácia personálnych agentúr Slovenska usporadúvajú a srdečne Vás opäť pozývajú na Benefičný ples personalistov, ktorého organizátorom je spoločnosť Trenkwalder.

V poradí už tretí ročník plesu sa bude konať dňa 13. februára 2010 v priestoroch novootvoreného hotela Gate One. Toto jedinečné a prestížne podujatie je určené vrcholovým manažérom, personálnym manažérom, špecialistom v oblasti riadenia ľudských zdrojov, ako aj ich partnerom a iným významným hosťom z celého Slovenska.

Cieľom podujatia je stretnutie kolegov z oblasti HR na neformálnej úrovni, vytvorenie jedinečnej atmosféry a strávenie príjemného večera. Hostia sa môžu tešiť na skvelú zábavu a príjemnú atmosféru večera, ktorým ich bude sprevádzať známa moderátorka Adela Banášová. Na plese vystúpi 5-násobná slávica Zuzana Smatanová. a tiež slovenský spevák Robo Opatovský so svojim Bandom.

Príďte sa príjemne zabaviť a staňte sa aj Vy súčasťou už tradičného plesu personalistov. Všetky informácie nájdete na: www.plespersonalistov.sk

Miesto konania: Hotel Gate One, Bratislava (http://www.gateone.sk)
Dátum konania: 13. február 2010
Začiatok programu: 19.30 hod.

Viac o téme: Trh
  • Autor: © Zoznam
 
Staršie správy
Staršie správy