Túžite po zaujímavej a najmä dobre platenej práci? Kurzy programovania úplne ZADARMO

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Doba, keď sa programovaniu venovali len najtrápnejší bifľoši je už dávno za nami. Dnes to už je úplne naopak. Väčšina podnikateľov a obchodníkov vám povie, že schopnosť programovať je nevyhnutná na ceste k úspechu. Za získanie tejto skvelej zručnosti už nemusíte dokonca ani zaplatiť. Na internete totiž existuje kopec kurzov, kde sa programovaniu naučíte úplne zadarmo. Postačí vám chuť do práce a znalosť angličtiny.

 

 

Online kurzy programovania zadarmo:

CodeAcademy

Jedným z najobľúbenejších miest, kde sa môžete zadarmo vzdelať v programovaní je CodeAcademy. Prostredníctvom nej sa tejto zručnosti naučilo už takmer 24 miliónov ľudí. V CodeAcademy sa môžete ponoriť do informácii a vybrať si kurzy, ktoré vám pomôžu pochopiť všetko o HTML a CSS, JavaScript, jQuery či PHP.

Coursera

Spoločnosť bola založená v roku 2012 a postupne sa rozrástla do obrovskej vzdelávaco-technologickej firmy, ktorá ponúka viac ako 1000 kurzov od 119 inštitúcií. Hoci za niektoré kurzy treba platiť, Coursera ponúka celý rad bezplatných úvodných kurzov programovania s rôznymi špecializáciami.

edX

EdX je ďalšou poprednou platformou online vzdelávania. V roku 2012 ju založili Harvard University s MIT, teda si môžete byť istí, že sa budete učiť o skutočne špičkových technológiách a teóriách. Dnes edX zastrešuje 60 škôl. Pravdepodobne nemôžete pochybiť  Úvodom do počítačových vied z Harvardu.

Udemy

Udemy je online vzdelávacia platforma, ktorá sa dá využiť ako spôsob na zlepšenie pracovných schopností. Popri platených kurzoch zahŕňa aj množstvo tých bezplatných, kde sa programovať naučíte prostredníctvom video lekcií .

aGupieWare

Nezávislý vývojár aGupieWare skúmal počítačovo-vedecké programy z niekoľných popredných inštitúcií v USA.  Na základe získaných informácií vytvoril podobný učebný plán založený na bezplatných kurzoch ponúkaných univerzitami Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Berkeley a Columbia.

Viac o téme: Kurz Online Zadarmo Zručnosť Programátor Naučiť Učiť sa Programovať
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ľgh; Zdroj: businessinsider.com; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy