Nepremeškajte príležitosť na získanie nových zamestnancov: Pridajte sa k TOP vystavovateľom na Kariéra EXPO v Bratislave

Kariéra EXPO, ako jedno z najväčších kariérnych podujatí, mieri do hlavného mesta. Po vydarených veľtrhoch v Nitre a Košiciach sa už 11. októbra 2023 otvoria brány Starej tržnice v Bratislave. Tento veľtrh práce predstavuje ideálnu príležitosť pre miestne firmy, ktoré hľadajú kvalifikovaných zamestnancov. Priamo na mieste môžete nadviazať osobný kontakt s množstvom potenciálnych a nadaných kandidátov. To ale rozhodne nie je všetko.

Prečo by ste sa mali stať vystavovateľom na Kariéra EXPO v Bratislave?

Minuloročné výsledky prieskumu úspešnosti Kariéra EXPO hovoria jasnou rečou. Viac ako 90 % firiem bolo s podujatím spokojných a považovali ho za prínosné. Len 6 % vystavovateľov nenašlo vhodného kandidáta na obsadenie voľných pracovných miest. Očakávania prekročilo aj marcové podujatie Kariéra EXPO v Nitre, ktorého sa zúčastnilo viac ako 3 000 návštevníkov a 50 vystavovateľov.

Preto ak hľadáte nové talenty, Kariéra EXPO je miestom, kde ich s najväčšou pravdepodobnosťou naozaj nájdete. Aj pre záujemcov o zamestnanie je toto podujatie významnou príležitosťou. Môžu sa stretnúť s najlepšími zamestnávateľmi v regióne a nájsť si prácu v rôznych odvetviach, ako je napríklad administratíva, bankovníctvo, cestovný ruch, doprava, logistika, IT, manažment, marketing, obchod, výroba a mnoho ďalšieho. Okrem toho je pre nich pripravený celodenný program nabitý zaujímavými prednáškami a sprievodnými aktivitami. Návštevníci podujatia sa môžu zaregistrovať na stránke KariéraEXPO.sk.

Čo všetko je súčasťou Kariéra EXPO?

Kariéra EXPO nie je len obyčajný veľtrh práce. Ide o miesto, kde sa nestretávajú len ľudia, ktorí hľadajú nové pracovné príležitosti, ale aj tí, ktorí chcú zlepšiť svoje súčasné kariérne postavenie. Návštevníkmi sú študenti, absolventi, nezamestnaní, ale taktiež profesionáli, ktorí hľadajú novú prácu. Podujatie ponúka bohatý sprievodný program, ktorý zahŕňa inšpiratívne prednášky a workshopy vedené skúsenými odborníkmi a osobnosťami. Návštevníci majú možnosť otestovať svoje jazykové a IT zručnosti, absolvovať simulovaný pracovný pohovor a vytvoriť si profesionálne fotografie na svoj životopis.

Ešte stále váhate nad registráciou?

Prečo by ste sa mali zaradiť medzi najlepších zamestnávateľov v regióne a stať sa vystavovateľom na Kariéra EXPO v Bratislave, ktoré sa uskutoční už 11. októbra 2023? V prvom rade môžete odprezentovať svoju spoločnosť a pracovné príležitosti či benefity, ktoré ponúkate. Vaše logo bude zároveň zverejnené aj na oficiálnom webe spolu s ostatnými vystavovateľmi, takže získate aj reklamu, ktorou môžete zvýšiť povedomie o svojej činnosti.

Získate tiež možnosť priamej interakcie s uchádzačmi o prácu, medzi ktorými môžete nájsť toho pravého zamestnanca pre vás a vašu firmu. Osobný kontakt je v súčasnosti na nezaplatenie, pretože šetrí čas nielen vám, ale aj ľuďom, ktorí hľadajú prácu.

Staňte sa aj vy súčasťou podujatia Kariéra EXPO v Bratislave a rezervujte si svoj stánok už teraz. Stačí, keď sa zaregistrujete na https://karieraexpo.zoznam.sk/kontakt-vystavovatelia/. Neváhajte dlho, aby sa vám ušli tie najlepšie miesta v Starej tržnici.

  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: RED, Foto: RED
 
Staršie správy
Staršie správy