Ste trendová firma? Tu by ste nemali chýbať

Konferencia Happy Company 2015Konferencia Happy Company 2015 Zdroj: Lýdia Sirotová, Chief Happiness Officer & CEO Happy Company

Projekt HR Development Academy organizuje v poradí už siedmy ročník konferencie s názvom Rozvoj ľudských zdrojov. Presne 17. marca 2016 odštartuje séria prednášok a workshopov na aktuálne témy. Chcete vedieť, ako nastaviť všetkým zamestnancom obchodnícke myslenie, ako vyzerá agilné riadenie výkonnosti, alebo by ste sa radi dozvedeli viac o gamifikácii v HR? Pozrite sa, čo všetko je pripravené a aké známe mená vystúpia v rámci konferencie Rozvoj ľudských zdrojov 2016.

Konferenciu otvorí riaditeľka sekcie ľudských zdrojov v SPP, Ľubomíra Radosová, ktorá sa predstaví s témou „Transformácia firemnej kultúry - Ako sa z plynárov stávajú obchodníci“. Prezradí vám, čo je potrebné na premenu správania, porozpráva o komunikácii hodnôt a o podpore vyžadovaného správania zamestnancov.

Ďalším spíkrom bude Imrich Mészáros, riaditeľ svetovej spoločnosti  Camfil zaoberajúcej sa rozvojom a výrobou vzduchových filtrov. Mészáros má bohaté skúsenosti s agilným riadením výkonnosti, jeho príspevok preto bude na tému „Skúsenosti s riadením výkonnosti – rok po implementácii“. Získajte tipy, triky a odporúčania na základe skúseností iných, zistite, čo funguje a čomu sa naopak, treba vyhnúť.

Po skončení prednáškovej časti nastúpia v rámci konferencie podnetné a hravé workshopy. 

Hovorí vám niečo pojem gamifikácia? A čo takto gamifikácia v oblasti ľudských zdrojov? Marcel Klimo vás nielenže zoznámi s touto možnosťou rozvoja, budete si tiež môcť na vlastnej koži vyskúšať aj praktické cvičenia a hry.

Hrať sa je fajn, no dôležité je aj „Budovanie atraktívnej značky zamestnávateľa“. Rady a užitočné tipy, ako na to, vám prezradí Dušan Káčer. V rámci workshopovej časti sa budeme venovať aj témam ako Employer Branding, Firemná kultúra a mnohé ďalšie.

Konferencia Rozvoj ľudských zdrojov 2016 ponúka jedinečnú možnosť dostať sa do tesnej blízkosti odborníkov z HR prostredia. Počas diskusie zároveň vzniká množstvo podnetov a inšpirácií pre skvalitňovanie práce prítomných účastníkov. Pomôžte svojej firme rásť a naučte sa ako rýchlo, jednoducho a kvalitne napredovať! Vstupenky na  konferenciu si môžete zakúpiť už teraz na Predpredaj.sk.

Viac informácií o konferencii Rozvoj ľudských zdrojov 2016 a podrobné informácie o prednášajúcich nájdete tu. Tešíme sa na vás už 17. marca!

Viac o téme: Konferencia HRDA
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok
Staršie správy
Staršie správy