7 situácií, ktoré poznajú iba atraktívne ženy: S týmto sa bežne stretávajú v práci

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Myslíte si, že atraktívny vzhľad je na pracovisku výhodou? Nemusí to platiť vždy. Sú situácie, ktoré by ženám v práci nikto nezávidel. Pozrite sa, s čím všetkým sa príťažlivé ženy bežne stretávajú na pracovisku. Pravdepodobne by ste s nimi nemenili.

 

 

 

 

  1. Neberú vás vážne
    Iba preto, že vyzeráte dobre a príťažlivo, ľudia okolo vás predpokladajú, že ste hlúpa a aj ak ich presvedčíte o opaku, stále v nich tento pocit pretrváva.
  2. Kolegyne vás nemajú v láske
    Pretože pozornosť kolegov pútate vy a nie ony, a to niektoré ženy nevedia stráviť. Najmä ak ste v práci nová a doterajšie „kráľovné“ stratia svoj titul vaším príchodom.
  3. Prísť v nových šatách do práce je utrpenie
    Poznámky kolegov, dlhé pohľady závistlivých kolegýň – niekedy si poviete, že by ste do práce mali chodiť radšej v teplákoch.
  4. Sexistickí kolegovia
    Myslia svoje reči ako vtip? Neuvedomujú si, že toto je už za hranicou? Situácia vie byť o to nepríjemnejšia, ak máte takýchto kolegov viac, ktorí sa v rôznych nevhodných poznámkach dokonca podporujú. Nikomu by sa nepáčilo počúvať neustále komentáre týkajúce sa výzoru, keďže do zamestnania sa chodí pre niečo úplne iné.
  5. S kolegami sa po pracovnej dobe radšej nestretávate
    Mnoho atraktívnych žien priznáva, že radšej si nevyjdú po práci s kolegami (predovšetkým mužskými), pretože tí po pár pohárikoch zvyknú flirtovať (aj tí zadaní) a viesť nepríjemné debaty.
  6. Kolegovia si myslia, že ste si miesto zaslúžila iba pre svoj výzor
    Sú presvedčení, že svoju prácu neviete robiť, ale neschopnosť vám tolerujú iba preto, že dobre vyzeráte.
  7. Neakceptujú vás ako plnohodnotného člena tímu
    Možno vyzeráte príliš mlado, alebo len to, že ste žena, znamená, že nemôžete byť odborníčka. Ak sa k tomu pridá ešte atraktívny vzhľad, niektorí kolegovia môžu mať veľký problém akceptovať vás a autoritu si musíte budovať veľmi ťažko a dlho.
Viac o téme: Žena Kolegovia Vzťahy Kolegyňa Príťažlivá Atraktívna Práci Pracovisku
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Zdroj: independent.co.uk; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy