Týchto 5 typov kolegov nájdete aj vo vašej firme: Ktorý z nich ste vy?

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

V každej kancelárii – a ani tá vaša nie je výnimkou, nájdete rovnaké typy ľudí. Určite máte aj vy tichého kolegu, „ukecaného“, ale aj toho otravného. Pozrite sa na zoznam 5 typov ľudí, ktorí sa najčastejšie vyskytujú v kanceláriách. Nájdete v nich vašich kolegov? A ktorý z nich ste vy?

 

 

 

 

Tomáš
Tomáš je vždy na ceste za úspechom. Veľmi túži po povýšení a robí všetko pre to, aby ho dosiahol. Najčastejšie ho možno vidieť v tesnej blízkosti šéfa či najvyššieho vedenia. Dohaduje si s nimi spoločný obed, na ktorom zanietenie rozpráva o svojich najčerstvejších úspechoch.

Milan
Milan je naozaj dobrý v tom, čo robí, ale nehovorí o tom ako Tomáš. Dúfa, že si jeho prácu ľudia všimnú. Milan je nekonfliktný, chýba mu však sebavedomie. Zvyčajne ho vidíte obedovať samého niekde v rohu jedálne.

Marek
Marek je hviezda kancelárie. Vždy má poruke vtip, slovnú hračku, ktoré rozosmejú všetkých –recepčnú, kolegov v kancelárii, ale aj pani kuchárky v jedálni. Marek je veľmi obľúbený pre svoju pohotovosť, energiu a vždy dobrú náladu. Ak sa niekedy stane, že príde do práce mrzutý, pracovný deň všetkým ubieha dlhšie.

Stano
Je doslova poklad firmy. Milý, ochotný, priateľský, doslova by sa rozdal. Čokoľvek potrebujete, akýkoľvek problém máte, stačí sa naňho obrátiť a už vám „letí“ na pomoc. Rád pomáha, je chápavý a navyše galantný ku kolegyniam.

Miro
Miro je človek, ktorý nie je s ničím spokojný. Ku všetkému má pripomienky, málokedy niečo pochváli, neustále sa vypytuje na detaily. Nemyslí to vždy v zlom, je už od prírody „frfloš“. Ak mu však budete trpezlivo odpovedať, po čase vám dá pokoj.

 

Viac o téme: Kancelária Typ Práca Kolegovia Firma Kolega
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: undercoverrecruiter.com; Text: es; Foto: Thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy