Tomáš Juríček: Prehadzoval som melóny, študoval som genetiku a bol som najhorší čašník
Tomáš Juríček je na obrazovkách a v rádiu už desaťročie. Nie všetci ale vedia, že študoval genetiku a izoloval zajačie embryá, cez letné prázdniny na vysokej škole robieval v kuchyni v Anglicku a popri práci v regionálnom rádiu robil čašníka. Štúdium ale zmenil a vybral sa pre neho kreatívnejším smerom. Facku od života dostal vo forme mŕtvice, ktorá ho ale pozitívne nakopla a odvtedy robí veci inak. Započúvajte sa do fascinujúceho kariérneho príbehu a inšpirujte sa prístupom, ktorý aj z vás môže urobiť úspešnú osobnosť.
Čo všetko sa dozviete v novej časti podcastu Kariéra.sk?
- Kedy a ako zarobil Tomáš prvé peniaze?
- Ako sa dostal k štúdiu genetiky?
- Ako zháňali peniaze na stoličku v internátnom rádiu?
- Ako sa z rádia dostal na televízne obrazovky?
- Ako ovplyvnila mŕtvica jeho prístup k životu?
- Autor: © Zoznam
- Zdroj: RED, Foto: RED