Tomáš Juríček: Prehadzoval som melóny, študoval som genetiku a bol som najhorší čašník

Tomáš Juríček je na obrazovkách a v rádiu už desaťročie. Nie všetci ale vedia, že študoval genetiku a izoloval zajačie embryá, cez letné prázdniny na vysokej škole robieval v kuchyni v Anglicku a popri práci v regionálnom rádiu robil čašníka. Štúdium ale zmenil a vybral sa pre neho kreatívnejším smerom. Facku od života dostal vo forme mŕtvice, ktorá ho ale pozitívne nakopla a odvtedy robí veci inak. Započúvajte sa do fascinujúceho kariérneho príbehu a inšpirujte sa prístupom, ktorý aj z vás môže urobiť úspešnú osobnosť.

Čo všetko sa dozviete v novej časti podcastu Kariéra.sk?

  • Kedy a ako zarobil Tomáš prvé peniaze?
  • Ako sa dostal k štúdiu genetiky?
  • Ako zháňali peniaze na stoličku v internátnom rádiu?
  • Ako sa z rádia dostal na televízne obrazovky?
  • Ako ovplyvnila mŕtvica jeho prístup k životu?

 

 

Viac o téme: Kariéra.sk Podcast
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: RED, Foto: RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy