Poznáte inšpirujúceho lektora vo vašom okolí? Nominujte ho do najprestížnejšej ankety roka

Zažili ste lektora, ktorý využíva ojedinelý prístup na školení a svojou prácou vám pomohol neuveriteľne napredovať? Spomínate si na kouča, ktorý posunul vaše hranice do nevídaných diaľav? Absolvovali ste vo firme vzdelávací program, z ktorého ťažíte doteraz alebo za nejakým výnimočným sami stojíte? Dajte nám o nich vedieť.

Alebo ste práve vy „vzdelávačom“, ktorý je svojej práci odovzdaný telom aj dušou, nebojí sa ísť vlastnou cestou rozvoja a learning & development komunitu posúva svojou prácou vpred? Chceme o vás a vašej práci počuť.

Každý, kto vzdeláva inak, ojedinele a podporuje rozvoj, si zaslúži uznanie a pomyselnú, na jeden večer aj ozajstnú (galavečer, pozn. autorky) žiaru reflektorov a uznanie! Práve teraz môžete vzdať úctyhodnej práci týchto inovátorov hold a nominovať ich do najprestížnejšej ankety rozvoja a vzdelávania Learning & Development Awards. „Všetkým by som odporúčala zažiť ten pocit, keď vás niekto nominuje, lebo nominácia prichádza od ľudí,“ vyjadrila sa Katarína Kovalčíková, víťazka ocenenia Lektor Roka 2019, ktorá v tomto ročníku ankety prijala pozvanie ako porotkyňa. Aj keď má udeľovanie cien súťažný aspekt, víťazstvom je už fakt, že vás niekto do ankety nominuje.

Inšpirujme sa navzájom

 „Anketa Learning & Development Awards nie je iba o ocenení víťazov. Je o ocenení všetkých, ktorí považujú tému celoživotného vzdelávania za dôležitú a chcú sa rozprávať o jeho kvalite. V tejto iniciatíve sa každoročne stretávajú tí, ktorí majú odvahu prezentovať svoj vlastný prístup a inšpirovať druhých, a pritom si uvedomujú, aké dôležité je neustále skúšať nové veci, ktorými ich inšpirovali ostatní,“ vysvetľuje Marko Šarmír, Managing Director spoločnosti Developium, organizátor podujatia. „Staňte sa aj vy súčasťou tohto ročníka a povedzte nám, čo vo svojej práci lektora alebo kouča robíte inak. Alebo prihláste svoj firemný vzdelávací program a inšpirujte aj ostatné spoločnosti na Slovensku k takému rozvoju ľudí, ktorý má skutočný zmysel.“

Pomôžte oceniť výnimočných

Nominácia je veľmi jednoduchá a nezaberie viac ako päť minút. Svojho favorita môžete prihlásiť do 30. septembra 2021 prostredníctvom intuitívneho online formulára na https://www.ldawards.sk/nominacia. Na výber máte z 3 kategórií: Lektor Roka, Kouč Roka alebo Soft-skills firemný vzdelávací/rozvojový program roka. Porota udelí aj špeciálne ocenenie Young Talent tomu, kto preukáže výnimočné zručnosti pri rozvoji ľudí a nepresiahne vek 30 rokov. Ak ste sa vo vyššie uvedenom popise vzdelávajúcich našli, chcete svojím jedinečným pohľadom obohatiť komunitu, stať sa jej súčasťou a inšpirovať sa vzájomne s ostatnými lektormi, nečakajte na nomináciu a nominujte sami seba. Sme zvedaví na každý originálny pohľad. Skutočnosť, či vás niekto nominoval alebo ste sa nominovali sami, nezverejňujeme. Nezávislá a odborná porota vyberie z každej kategórie jedného víťaza. Vyhlásení budú na slávnostnom Galavečere vo februári 2022. Viac o ankete a nominácii sa dozviete na https://www.ldawards.sk/

Poznáte inšpirujúceho lektora vo Galéria fotiek (2)

Záruka odbornosti

4. ročník udeľovania cien pre profesionálov v oblasti vzdelávania a rozvoja Learning & Development Awards organizuje spoločnosť Developium pod záštitou odborných partnerov Asociácie lektorov a kariérnych poradcov (ALKP), Slovenskej asociácie koučov (SAKO), International Coach Federation (ICF), Open HR forum a smart platformy vzdelávania Workshop.sk. Mediálnym partnerom ankety je pracovný portál Kariéra.sk, ktorý podporuje myšlienku oceňovania talentov z oblasti vzdelávania a rozvoja.

 

Viac o téme: Lektor Kouč Ldaawards
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: LDA archív
  • PR článok
 
Staršie správy
Staršie správy