Konferencia HRDA: Rozvoj ľudských zdrojov 2017

HR Development Academy sa už od roku 2009 darí napĺňať svoje poslanie – sprostredkovať a podporovať výmenu skúseností z projektov v oblasti ľudských zdrojov. Vytvorili sme unikátnu platformu, kde skúsení riaditelia firiem a personalisti veľmi otvorene hovoria o HR projektoch, ktoré viedli vo svojich spoločnostiach. Zdieľajú s kolegami z iných spoločností nie len to čo sa podarilo, ale aj chyby, ktoré pri tej ceste urobili. A práve možnosť otvorene, síce na menšom, ale odbornom priestore, vymeniť si svoje skúsenosti, robí projekt HRDA taký špecifický.

Raz za rok sa ale tento priestor otvára pre väčšie, konferenčné auditórium, kde zrekapitulujem to najvýznamnejšie, čo sa za posledný rok na HR poli na Slovensku udialo a aké sú trendy na najbližšie obdobie. Tento rok bude 8. ročník konferencie HRDA: Rozvoj ľudských zdrojov spojený s 2. ročníkom najvýznamnejších zamestnávateľov Workforce. Po vlaňajšej Nitre sa tento raz zameriame na regióny severného Slovenska. Orava, Dolný Kubín bude hostiť manažérov, ktorí v HR urobili v tomto roku netradičné veci a zároveň bude hostiť účastníkov, ktorí sa chcú nimi inšpirovať. Táto krásna časť Slovenska bude aj miestom, kde v rámci projektu Workforce mnohé témy budú hľadať riešenia pre miestne úspešné spoločnosti. Branislav Kľocok, výkonný riaditeľ OFZ Istebné sa pustil so svojimi kolegami do transformácie firemnej kultúry. Na pomoc si zobrali špecialistov, ktorí najprv merali vnútorné postoje zamestnancov a až tak zvolili úspešnú stratégiu. Príbeh úspešnej spoločnosti Softip je všeobecne známy, ale ako vyrásť a udržať si aj naďalej postavenie silného hráča v tomto neľahkom IT biznise bude prezentovať člen predstavenstva a finančný riaditeľ Martin Vlčko. Mnohí zakladatelia firiem sú po určitom čase nútení riešiť to, čo jedna z najvýraznejších architektonických spoločností SIEBERT +TALAŠ – ako vybrať a pripraviť nástupníkov a celú fimru na to, aby postupne prebrali jej riadenie. O tom ako sa s tým vysporiadali obidvaja majitelia a ich zamestnanci, príde porozprávať jeden z majiteľov Roman Talaš. Tento rok sa udiali aj významné zmeny vo vedení RTVS. Generálny riaditeľ Jaroslav Rezník sa obklopil rozhodne nie tuctovými kolegami. Marek Knut, riaditeľ sekcie generálneho riaditeľa je známy skôr z reklamnej brandže a bude určite zaujímavé vedieť, ako svoj kreatívny potenciál využije aj v tak veľkej a na firemnú kultúru tak náročnej spoločnosti akou RTVS rozhodne je. Riaditeľ ľudských zdrojov Radoslav Šebeňa zo skupiny spoločnosti MIBA AG bude hovoriť ako náročné je v tejto dobe pripravovať si kvalifikovaných pracovníkov do výrobných závodov. Telemostom sa do konferencie zapojí Nadav Agozi z izraelskej firmy Accelium a ponúkne možno trošku netradičnú prípravu budúcich manažérov.

Večerom bude sprevádzať Oľga Záblacká, ktorá si s účastníkmi zahrá súťažno-zábavnú hru Záhady tela. Neformálne rozhovory budú spojené s ochutnávkou skvelých vín od protagonistu bezchemického dorábania vín, Vinohradníctva a vinárstva Miloš Máťuš z Rače. Hotel Park v Dolnom Kubíne je známy svojim výborným wellnes a prekvapením bude určite pre mnohých zaradenie športového redaktora Marcela Merčiaka do programu tejto konferencie. Program Čo ja viem na tému HR určite mnohých účastníkov pobaví.

Konferencia HRDA: Rozvoj ľudských zdrojov sa uskutoční 22.-23.11.2017 v priestoroch hotela PARK, Dolný Kubín. Miesta si môžete rezervovať cez predpredaj.sk, cez web Excellent Partners TU, alebo semancova@extpartners.sk, 0911 797 799.

Konferencia HRDA: Rozvoj ľudských Galéria fotiek (1)

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, HRDA
Staršie správy
Staršie správy