Chopte sa svojej šance: Naj spoločnosti na Slovensku hľadajú možno práve vás, stačí prísť!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: SITA

Naplánuj si svoju šancu preraziť a príď v stredu, 11. novembra o 18:00 hod. na Fakultu managementu Univerzity Komenského v Bratislave.

Stretni predstaviteľov najžiadanejších spoločností na slovenskom trhu, ale aj ďalších odborníkov na kariérny rast a získaj jedinečnú príležitosť poradiť a porozprávať sa s tými najpovolanejšími. Zaži skutočný čas praxe namiesto 200 strán teórie a získaj neoceniteľné praktické skúsenosti riešením reálnych problémov firiem.

Jubilejný piaty ročník Night of Chances (NOC) Business 2015 je jedinečné kariérne podujatie občianskeho združenia Nexteria určeného pre študentov a absolventov. Riaditelia, CEOs, manažéri, poradcovia, zástupcovia HR a ďalší priamo z biznisu a firmy ako adidas Group, Google, Accenture, Dell, Tatra banka, EY či úspešné start-upy – NOC 2015 je to pravé miesto nájsť si ten správny kontakt!

Tieto spoločnosti by si vybrali slovenskí študenti Galéria fotiek (2) Tieto spoločnosti by si vybrali slovenskí študenti Zdroj: Nexteria

Inšpiratívne podujatie, ktoré prináša reálne šance

„Doterajšie podujatia navštívili stovky mladých a práve na NOCi, sa viacerým z nich podarilo nakopnúť svoju vysnenú kariéru,“ hovorí Radoslav Tausinger, ktorý je v Nexterii gestorom projektu Night of Chances. Izabela Malašenková, tretiačka na FMFI UK, sa NOCi zúčastnila minulý rok a vďaka nej sa jej podarilo nájsť zaujímavú pracovnú príležitosť vo firme Pricewise. „Už pol roka chodím s radosťou do práce a teším sa na ďalšie úlohy,“ hovorí Izabela, dnes už aj manažérka inovačných projektov.

Naplánuj si ako preraziť

Nepremeškaj príležitosť spoznať úspešných ľudí a naplánuj si svoju šancu preraziť. Zaujímavé prednášky, workshopy, skutočné stretnutia face to face cez speed dating, reálne pracovné ponuky a ešte oveľa viac – registrujte sa.  

Viac o téme: Den Bratislava Google Eset Night of Chances Nexteria
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: thinkstockphotos.com, Zdroj: Nexteria; Foto: Nexteria

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy