Vyberte si z týchto voľných pracovných miest: Platy začínajú na 2000 EUR

Chceli by ste prácu, vďaka ktorej by ste si zarobili aj viac ako 2000 eur? Nové pracovné príležitosti, šance a výzvy sú pred vami. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách odmena ešte vyššia. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 2000 eur. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Bratislava

Spoločnosť LIDL SLOVENSKÁ REPUBLIKA, v.o.s. hľadá kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Junior nákupca/nákupkyňa. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3000 EUR + príplatok od odbornosti, praxe a schopnosti uchádzača

Miesto práce: Trenčín

Máte silný strojársky základ z oblasti výroby obrábacích strojov a anglický jazyk na komunikatívnej úrovni? Táto pozícia môže byť vaša. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3000 EUR

Miesto práce: Bratislava

Ste dátový inžinier a hľadáte si prácu so zaujímavými benefitmi? Možno vás zaujme táto pozícia. Popis pracovnej ponuky nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3000 - 3600  EUR

Miesto práce: Trenčín

Na tejto pozícii budete zodpovedať za implementáciu a rozvoj nákupných aktivít technologickej spoločnosti. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2966 EUR

Miesto práce: Nemecko

Nemecká spoločnosť hľadá nových kolegov na pozíciu Elektrikár/pomocník. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2511 EUR

Miesto práce: Žiar nad Hronom

Vašou pracovnou náplňou bude poskytovanie zdravotnej starostlivosti v rozsahu získanej odbornej kvalifikácie. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2900 EUR

Miesto práce: Prešov

Máte aspoň 5 rokov skúseností v oblasti tvorby cloudových riešení? Táto ponuka by vás mohla zaujať. Prečítajte si o nej viac na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 2550 – 2750 EUR

Miesto práce: Nemecko

Máte chuť na zmenu? Máte radi výzvy? Využite príležitosť stať sa barmanom v jednom z najlepších zábavných parkov sveta. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy