Kurzy až do konca novembra zadarmo: Získajte lepšiu prácu aj vy

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: itlearning.sk

Nepremeškajte poslednú príležitosť požiadať svoj Úrad práce o nenávratný príspevok na počítačové vzdelávanie až do hodnoty 1200 €. Projekt RE-PAS, ktorý to nezamestnaným z celého Slovenska umožňuje končí 31.novembra, teda o pár týždňov.

Keďže aktuálna situácia na trhu práce si vyžaduje kvalifikovaných pracovníkov, má vzdelávanie veľký vplyv na nezamestnanosť. Práve preto Vám Ministerstvo práce umožňuje vybrať si napríklad počítačové kurzy, ktoré Vám v plnej výške preplatí. Už nebude pre vás na pracovnom pohovore prekážkou otázka smerujúca k programu Excel alebo k inému programu, pretože sa preukážete vedomosťami a hlavne certifikátom. Máte poslednú možnosť získať kvalitné vzdelanie v oblastiach ako je grafika, reklama a online marketing, tvorba web stránok a programovanie alebo sa zdokonaliť v oblasti kancelárskych aplikácii. Je to na Vás.

Využite príležitosť a nepremeškajte možnosť získať nové schopnosti, vedomosti a možnosť preukázať sa na pracovnom pohovore certifikátom. Nezabúdajte, že si tým zvýšite možnosť uplatniť sa na trhu práce.

Na rekvalifikáciu si vyberáte školiace stredisko sami, ale pozor, Úrad práce vám nemusí žiadosť schváliť, pretože spoločnosť nebude spĺňať ich interné kritériá alebo vám vypíšu a potvrdia žiadosť nesprávnym spôsobom, čo by v tomto prípade znamenalo, že príspevok nestihnete dostať, keďže Úrad práce sa ku Vašim žiadostiam vyjadruje až 14 dní a vzdelávanie musíte stihnúť do konca novembra.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: itlearning.sk

"Od začiatku leta sme vybavili a pomohli schváliť asi 300 žiadostí na rekvalifikáciu a skoro všetky žiadosti boli nezamestnaným schválené," hovorí pani Horná z akreditovaného školiaceho strediska IT LEARNING SLOVAKIA a zároveň dodáva: "Nezamestnaným ponúkame hlavne odborné poradenstvo a výrazné zľavy z cenníkových cien na naše kurzy. Na žiadosti ponúkneme taktiež výhodné rekvalifikačné balíčky, ktoré nie sú jeden kurz, ale balíčkom viacerých kurzov a teda ponúkame komplexné vzdelávanie a rekvalifikáciu."

Vaše žiadosti môžete smerovať aj na akreditované školiace stredisko IT LEARNING SLOVAKIA, ktoré je jednou z mála súkromných vzdelávacích IT školiacich stredísk, ktoré je 8 rokov na trhu, ročne vzdeláva tisíce spokojných zákazníkov a dlhodobo je aj akreditované Ministerstvom školstva SR. Teraz máte jedinečnú príležitosť využiť to, že prijali ponuku pomáhať v boji proti nezamestnanosti nastavovaním výhodných cien rekvalifikačných kurzov pre nezamestnaných.

Ak máte záujem získať bezplatný príspevok na vzdelávanie, odporúčame žiadosť podať čím skôr, pretože záver projektu RE-PAS sa pomaly blíži.

-reklamná správa-

Viac o téme: Práca Kurz Vzdelanie Rekvalifikácia
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: itlearning.sk; Foto: itlearning.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy